Galaxy Fold 2, S-Pen desteğine sahip olabilir

Yayın tarihi: 9 Ekim 2019 Çarşamba 11:27 am - Güncelleme: 9 Ekim 2019 Çarşamba 11:27 am

Katlanabilir telefon Galaxy Fold daha satışa sunulamadan Galaxy Fold 2 için ilk sızıntılar gelme başladı. Galaxy Fold 2, S-Pen desteğine sahip olabilir.

Samsung, 2019’un başında tanıtmış olduğu katlanabilir telefonu Galaxy Fold‘u inceleme için dış basına göndermişti. Ancak tartışmasız dünyanın en iyi teknoloji basını olan The Verge bile telefonun ekranını kırmıştı.

Ekran kırılma sorununun YouTuberlarda da baş göstermesinin ardından Samsung apar topar telefonlarını geri çağırmıştı. Ekranı sağlamlaştırıyoruz 2019 bitmeden satışa sunacağız dedikleri Galaxy Fold hala satışa sunulmuş değil.

Deneysel telefon diye tabir edebileceğim Galaxy Fold daha satışa sunulmadan şimdi de Galaxy Fold 2 için sızıntılar ortaya çıkmaya başladı.

Futbol maçını drone ile sabote ettiler

Letsodigital.org ‘un haberine göre Samsung’un aldığı patente göre; ikinci nesil katlanabilir telefonunda aynı Note serisinde olduğu gibi S-Pen desteği olacak. Bu desteğin gelmesi oldukça mantıklı görünüyor. Büyük ekranda S-Pen’i kullanmak hayat kolaylaştıracaktır.

Galaxy Fold 2

Güney Koreli teknoloji devi söz verdiği gibi katlanabilir telefonunu kalan 2 ay içerisinde satışa sunacaktır. 2020 yılında ise yüksek ihtimalle S-Pen destekli 2. nesil Galaxy Fold’u göreceğiz. Bakalım katlanabilir telefon furyası ne zamana kadar devam edecek? Sizce gelecek katlanabilir telefonlarda mı?