Galaxy Buds Pro fark yaratabilecek mi?

Yayın tarihi: 18 Ocak 2021 Pazartesi 7:27 am - Güncelleme: 16 Ocak 2021 Cumartesi 12:29 pm

Samsung Galaxy Buds Live piyasaya sürülmeden önce, şirket aktif gürültü iptali (ANC) sözü vermişti. Unpacked etkinliğinde tantılan Galaxy Buds Pro ileSamsung’un eksiği olan herşeyi daha iyiye götürdüğünü ve ürünlerini geliştirdiğini görmüş olduk.

Yeni kulaklıklar en iyi aktif gürültü engelleme özelliğine sahip. Samsung’un en eksiksiz kulaklıkları, 360 Audio ve bir dizi kullanışlı özellikten oluşuyor. İddialara göre, Galaxy Buds Pro ile arka plan gürültülerinin yüzde 99’u rahatça izole edilecek. Bununla kalmayıp ortam seslerini kişisel ihtiyaçlarınıza göre ayarlayıp dilediğiniz desibele yükseltebilirsiniz.

Galaxy Buds Pro

Kulaklığın geçiş ayarları da kusursuz çalışıyor gibi görünüyor. Örneğin müzik dinlerken bir konuşma yaparsanız, müzik otomatikmen kapatılıyor. Geçiş özelliği ayrıca diğer Galaxy akıllı cihazlar ile de uyumlu. Galaxy Buds Live’ın benzersiz bir tasarıma sahip olduğuna şüphe yok. Şekilleri, kulak kanalınızın dışına otururken kulağınızın kıvrımlarına güvenli bir şekilde yerleşmesini sağlıyor. Galaxy Buds Pro ile Samsung, Live’daki ince eğrileri orijinal Galaxy Tomurcuklarının küçük boyuyla birleştirdi.

Sonuç, kulak kanalınıza giren ve kulak kanalınızı kapatan bir uca rağmen kulaklıklar oldukça rahat. Galaxy Buds Live’dan bir başka tasarım benzeri ise, Buds Pro’nun parlak dış görünümü. Her bir kulaklığın dış kısmında, müziği ve çağrıları kontrol etmek için dokunabileceğiniz dokunmatik yüzey mevcut. Alt kısım, dış tarafa uyacak şekilde renklendirilmiş mat bir kaplamaya sahip. Son olarak Samsung, Galaxy Buds Live’daki aynı kasa şeklinyle karşımıza çıkıyor. Ürünün fiyatı ise 199 dolar (1480 TL) olarak karşımıza çıkıyor.

Xiaomi katlanabilir telefon fotoğrafları sızdırıldı