Galaxy Buds Live sonunda o özelliğe kavuştu

Yayın tarihi: 26 Temmuz 2020 Pazar 3:26 pm - Güncelleme: 26 Temmuz 2020 Pazar 3:27 pm

Samsung’un yeni kablosuz kulaklığı Galaxy Buds Live için ANC özelliği artık kesinleşti. İşte detaylar.

Bilindiği üzere Samsung 5 Ağustos’ta özel bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlikte Galaxy Note 20 modellerinin yanı sıra yeni bir tablet, akıllı saat ve kablosuz kulaklık da tanıtılacak. Şimdiye kadar sızdırılan bilgiler ışığında tanıtılacak olan kablosuz kulaklığın Galaxy Buds Live olduğunu öğrendik. Hatta kulaklığın tasarımı ve özellikleri hakkında da pek çok detay ortaya çıktı.

Galaxy Buds Live

Samsung şimdiye kadar satışa sunduğu Galaxy Buds kulaklıklarında aktif gürültü engelleme özelliğine yer vermemişti. Bu durumun temel nedeni ise kulaklıkların çok küçük yapıda olmasıydı.

Son dönemde satışa sunulan pek çok kulaklık modelinde aktif gürültü engelleme özelliğinin bulunuyor olması Samsung’u da harekete geçirdi. Güney Koreli şirket Buds serisine aktif gürültü engelleme özelliğini adapte edebilmek için boyutları biraz büyütme kararı aldı.

Buds Live genel itibariyle selefi modellere göre biraz daha büyük boyutlara sahip. Dışarıdan bakıldığında kuru fasülyeyi andıran bu kulaklıklar aktif gürültü engelleme özelliğine de sahip olacak.

Zira bu durum kulaklık için hazırlanana uygulamaya ait görsellerin sızdırılmasıyla kesinlik kazanmış oldu.

Dip not olarak tekrardan hatırlatalım. Samsung yeni kablosuz kulaklıklarının resmi tanıtımını 5 Ağustos’ta düzenleyeceği etkinlik ile gerçekleştirecek. Muhtemelen bu etkinlikte kulaklıkların fiyatı da ortaya çıkacaktır. Merakla bekliyoruz.

Realme C15 satışa çıkıyor