Galatasaray’ın yeni transferi Tete’nin fotoğrafını basına sızdıran personel yandı

Yayın tarihi: 10 Ağustos 2023 Perşembe 2:33 pm - Güncelleme: 10 Ağustos 2023 Perşembe 2:55 pm

Galatasaray‘ın Tete’nin transferini açıklamasına saatler kala, kulüp müzesinden sızdırılan fotoğraf kriz yarattı. Kulübün fotoğrafı sızdıran personelin belirlenmesi halinde işine son verileceği söylendi.

Shakhtar Donetsk ile sözleşmesini fesheden Brezilyalı oyuncu için bonservis bedeli ödenmeyecek. Buna karşın, 4+1 yıllık kontrat yapılacak yıldız futbolcuya 2.8 milyon Euro imza parası ve yıllık 2.5 milyon Euro garanti ücret verecek. Söz konusu imza parası 2.5 yılda ödenecek. Rusya-Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle FIFA’nın verdiği izinle kontratını feshetme hakkı bulunan genç yıldız hakkında yapılan hukuki soruşturma neticesinde, ortada herhangi bir sorun olmadığı tespit edildi.

ÇEKİMLERDEN İLK GÖRÜNTÜ İNTERNETE SIZDI

Tete resmi olarak açıklanmasa da sarı kırmızılılar, oyuncuyu kulübe getirdi. Video çekimleri gerçekleştirilen oyuncunun bugün resmi olarak duyurulması bekleniyor ancak KAP bildirimi gelmeden müzeden sızan görüntü sarı kırmızılı kulüpte kriz yarattı.

GÖREVİNE SON VERİLECEK

Fanatik’in haberine göre; Galatasaray yönetimi, sarı kırmızılı kulübün müzesi kapalı olmasına rağmen Tete’nin transfer videosu çekiminden sızdırılan fotoğrafı yayan kişiyi güvenlik kameralarından araştırıyor. Galatasaray Kulübü, söz konusu Fotoğraf KAP bildirimi öncesi paylaşıldığı için görüntüyü sızdıran kişiyi tespit etmesi halinde görevine son verecek.

Maçı tribünde izleyen UEFA Başkanı Ceferin’den Galatasaray övgüsü