Galatasaray’ın şampiyonluk kutlama tarihi belli oldu! İşte bilet fiyatları

Yayın tarihi: 27 Mayıs 2024 Pazartesi 10:42 am - Güncelleme: 27 Mayıs 2024 Pazartesi 11:44 am

Süper Lig’de bu sezon kırılmadık rekor bırakmayan Galatasaray 102 puanla şampiyon olarak lig tarihinde en yüksek puanla şampiyon olan takım oldu. Şampiyon Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamasını ne zaman yapacağı bilet fiyatları merak ediliyor.

Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe ile Galatasaray kıyasıya bir rekabeti son maça kadar sürdürdü. Galatasaray 2023-2024 sezonunu şampiyon tamamladı ve 24. şampiyonluğunu elde etti. Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamaları RAMS Park Stadyumu’nda olacak. Futbolcuların geçit töreni, konserler, DJ performansı ve birçok şovun yer alacağı kutlamaların yapılacağı tarih ve saat merak ediliyor. Peki, Galatasaray şampiyonluk kutlaması ne zaman? GS şampiyonluk kutlaması bilet fiyatları ne kadar?

Galatasaray 24’üncü şampiyonluğunu ilan etti!

KUTLAMA NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Galatasaray resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “2023-2024 Trendyol Süper Lig Şampiyonu Galatasaray, 24. şampiyonluğunu Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta düzenlenecek Şampiyonun Gala Gecesi’nde görkemli bir şekilde kutlayacak. 27 Mayıs Pazartesi günü saat 19.05’te başlayacak organizasyonla Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta YER SARI, GÖK KIRMIZI olacak! Sürpriz şarkıcılar, DJ Suat Ateşdağlı performansı, ışık, konfeti ve payro show ile drone gösterisi şampiyonluk kutlamasına renk katacak.” ifadelerine yer verildi. Galatasaray şampiyonluk kutlamaları Galatasaray Youtube kanalından canlı yayınlanacak.

GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Doğu Batı Vip Tribünler ₺1.000
Doğu -Batı Alt Tribün ₺500
Doğu -Batı Üst Tribün ₺250
Kuzey – Güney Kale Arkası ₺150

KOMBİNE SAHİPLERİ, OTOPARK KULLANICILARI VE 100. YIL FORMASI ALANLARA MÜJDE

Kutlamalar için açıklama yapan Galatasaray, kombine/loca sahiplerine, 100. forması alanlara ve otopark kullanıcılarına öncelik verecek. Galatasaray’dan yapılan açıklama şöyle:

“2023-2024 Futbol sezonunda Vip Kombine ve Kombine satın almış olan taraftarlarımız, bulunduğu tribünde, yerler numarasız olarak katılım sağlayabilecektir.

2023-2024 Futbol Sezonu Loca sahiplerimiz Localarını Şampiyonun Gala Gecesi etkinliğinde kullanabileceklerdir.

Aslantepe, Vadi İstanbul, Özdilek, Beyoğlu ve Florya GSStore’lardan 100. yıl formasını satın alan taraftarlarımıza Şampiyonun Gala Gecesi etkinliği için Doğu alt tribün bileti hediye edilecektir.

2023-2024 Otopark giriş hakkı olan taraftarlarımız Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park otoparkına plaka tanımlamalarını yaparak giriş yapabilecektir.”

Kaynak: TELE1