Galatasaray’dan muhteşem geri dönüş

Yayın tarihi: 27 Şubat 2022 Pazar 9:00 pm - Güncelleme: 27 Şubat 2022 Pazar 9:17 pm

Galatasaray, Süper Lig’in 27. haftasında Çaykur Rizespor’u ağırladı. Karşılıklı gol düellosuna dönüşen maçı Galatasaray 4-2 kazandı.

Göztepe deplasmanında 90+9’daki galibiyet golüyle nefes alan Galatasaray, Süper Lig’in 27. haftasında Çaykur Rizespor’u ağırladı. 4 aydır üst üste 2 lig maçı kazanamayan Aslan bu akşam hasrete son verdi. Evinde Gedson Fernandes ile Tyler Boyd’un gollerine engel olamayarak iki kez geriye düşen Aslan, Patrick van Aanholt (2), Ryan Babel ve Bafetimbi Gomis’in golleriyle 4-2 kazandı, üzerindeki kara bulutları dağıttı!

Galatasaray , Süper Lig’in 27. haftasında Çaykur Rizespor ‘u konuk etti. 6 maçlık galibiyet hasretine Göztepe deplasmanında 90+9’da son veren Aslan, evinde Rize engelini aşıp seri yakalamak istiyordu. 4 aydır üst üste 2 lig maçı kazanamayan Sarı Kırmızılılar, şeytanın bacağını kırdı. 4 maçtır kazanamayan Karadeniz ekibi karşısında eski oyuncusu Gedson Fernandes’in harika frikik golüyle geriye düşen Aslan, Patrick van Aanholt’la cevap verdi.

İkinci yarının başında Tyler Boyd müthiş bir vuruşla Rizespor’u bir kez daha öne geçirdi, 62’de Göztepe karşısında 2 penaltı golüyle yıldızlaşan Bafetimbi Gomis bu kez penaltıdan yararlanamadı. 67’de Cimbom lehine bir penaltı kararı daha çıktı, Ryan Babel hata yapmadı ve beraberliği getirdi.

87’de ise sahneye bir kez daha Patrick van Aanholt çıktı. Müthiş paslarla Aslan adeta rakip kale önüne kadar geldi, finali Hollandalı sol bek yaptı. Aslan ilk kez öne geçtiği maçın 90+7. dakikasında Bafetimbi Gomis’le son sözü söyledi: 4-2…

Bu sonuçla Galatasaray 4 ay sonra üst üste 2 galibiyet aldı ve puanını 35 yaparak alt sıralardan uzaklaştı. Rizespor’un ise 3 puan hasreti 5 maça çıktı.