Galatasaray’dan Icardi hamlesi! PSG’nin isteği üzerine paylaşım silindi

Yayın tarihi: 10 Eylül 2022 Cumartesi 2:55 pm - Güncelleme: 10 Eylül 2022 Cumartesi 2:55 pm

Galatasaray‘ın PSG’den kiralık olarak transfer ettiği Mauro Icardi, büyük ses getirdi. Arjantinli oyuncunun transferindeki mali ayrıntıları duyuran sarı-kırmızılı kulüp, Fransız ekibinin isteği üzerine bu paylaşımı kaldırdı.

Türkiye’de transfer döneminin son günlerinde Arjantinli Mauro Icardi’yi kadrosuna katan Galatasaray, büyük ses getirdi. Sarı kırmızılı kulüp, golcü oyuncuyu Paris Saint-Germain’den 1 yıllığına kiraladı.

Galatasaray 5 yıldızını videoyla duyurdu! Kırmızı halıda yürüdüler

Galatasaray, Icardi transferinin mali ayrıntılarını hem KAP bildirimi ile hem de sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurmuştu. Kulüpten yapılan açıklamada, “Yapılan anlaşma uyarınca 2022-2023 futbol sezonu için futbolcuya toplam 6.750.000 euro ödenecektir. Bahsi geçen tutarın 6.000.000 euro’luk kısmı Paris Saint-Germain Kulübü tarafından, 750.000 euro ise şirketimiz tarafından ödenecektir” ifadeleri yer aldı.

Milliyet’te yer alan habere göre sarı-kırmızılıların, PSG’nin isteği üzerine bu paylaşımı sildiği öğrenildi. Paris ekibinden 6 milyon 750 bin Euro alan ve bunun sadece 750 bin Euro’sunu sarı-kırmızılıların üstleneceği mali ayrıntıların PSG’yi zorda bıraktığı öğrenildi.

Icardi İstanbul’da! Havalimanında ilk üçlü