Galatasaray’dan İBB’ye ziyaret! İşte Ekrem İmamoğlu’nun 3 büyüklerden talebi

Yayın tarihi: 29 Temmuz 2019 Pazartesi 12:28 pm - Güncelleme: 29 Temmuz 2019 Pazartesi 12:28 pm

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tebrik ziyaretinde bulundu.

Mustafa Cengiz, Ekrem İmamoğlu’na, sırtında adının yazılı olduğu 34 numaralı Galatasaray forması hediye etti. İmamoğlu, Galatasaray ile birlikte Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüplerinden, yoksul semtlerde oturan çocukların İBB’nin misafiri olarak maç izleyebileceği uygun fiyatlı loca talebinde bulundu.

 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ile yöneticiler Abdurrahim Albayrak, Yusuf Günay ve Kaan Kancal’ı Saraçhane’deki makam odasında kabul etti. İmamoğlu, Cengiz ve yöneticileri odasının kapısında karşıladı. Her iki başkan ve yöneticiler, keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Cengiz, İmamoğlu’nu, “Hayırlı uğurlu olsun bütün aileye, vatana, millete” sözleriyle tebrik ederken, İBB Başkanı da Galatasaray Başkanı’na, “Önemli bir görev. Biraz meşakkatli bir dönem. Zaman, iş zamanı. İşimize bakacağız” şeklinde karşılık verdi. Ziyaretin kalan bölümü basına kapalı olarak devam etti.

Temel Karamollaoğlu’ndan Ekrem İmamoğlu’na ziyaret

“3 BÜYÜKLERLE İŞ ÜRETECEĞİZ”

Ziyaretin sonunda Cengiz, İmamoğlu’na, sırtında adının yazılı olduğu 34 numaralı Galatasaray forması hediye etti. İmamoğlu, görüşmenin içeriğiyle ilgili şunları söyledi: “3 kulübümüzden de sosyal sorumluluk projesi kapsamında loca talebimiz olacak. Kendimiz için istemeyeceğiz tabii. Locaları sosyal anlamda kullanacağız 3 kulüpte de. Mahallelerden fakir çocukları getirip, maç izlemelerini sağlayacağız. Galatasaray Kulübü’nün Ali Sami Yen Spor Kompleksi çevresi, ulaşım planı ile ilgili süreç, yaya yolları ilgili çalışmaları hızlandıracağımızı konuştuk başkanımızın talebi doğrultusunda. Aynı zamanda kapalı spor salonu ile ilgili projelerini, ki içerisinde e-spor ve teknokent olan, paydaşlarıyla beraber hem destekçisi hem de bir partneri olabileceğimiz konusunda görüş birliğine vardık. Çalışmalarda iş birliği yapacağımız dile getirdik. Biz, İstanbul’un markaları olan 3 kulübe de yakın ve onlarla iş üreten bir belediye olacağımızı duyurmuştuk. Bu yolda beraber yürüyeceğiz.”