Galatasaray’dan Fatih Terim hamlesi!

Yayın tarihi: 6 Eylül 2019 Cuma 8:28 pm - Güncelleme: 6 Eylül 2019 Cuma 9:10 pm

Fatih Terim’e PFDK tarafından verilen 4 maçlık cezanın ardından Galatasaray cephesinden de bir hamle geldi.

Fatih Terim’e verilen 4 maçlık cezaya itiraz edecek ve Tahkim Kuruluna başvuracak. Sarı kırmızılılar, kapsamlı bir dosya ile itirazını Tahkime iletip Teknik Direktör Fatih Terim’e verilen cezanın orantısız olduğunu dile getirecek.3-2 sona eren Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle 4 maçlık ceza verilen Terim’in savunma dosyası ise önemli belge ve geçmişte yaşanan olaylar, yaptırımlardan oluşacak.

FATİH TERİM’E VERİLEN CEZAYA İTİRAZ

Galatasaray kulübü hukukçuları geniş bir savunma dosyası hazırlarken Tahkim Kuruluna sunulacak dosyada hem bu sezon, hem de geçtiğimiz sezon bu olayın benzer örnekleri, yapılan açıklamalara verilen cezalarda yer alacak.

Galatasaray, Terim’in konuşmalarında hakaret olmadığı, eleştiri sınırları içerisinde olduğuna dikkat çekilip itiraz edilecek.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in Kayserispor mücadelesi sonrası verdiği demeçler sonrası PFDK’dan 4 maç, yardımcı antrenör Ümit Davala’ya ise 3 maç men cezası gelmesi ve bu cezaların saat 19.05’te açıklanması büyük tepkilere neden olmuştu.