Galatasaray’dan bir transfer daha… Aslan stoperini İtalya’da buldu!

Yayın tarihi: 13 Ocak 2020 Pazartesi 11:59 am - Güncelleme: 13 Ocak 2020 Pazartesi 12:07 pm

İtalyan basınına göre Sampdoria, 1-2 gün için Lorenzo Tonelli transferini tamamlayacak. İtalyan ekibi, stoper aldıktan sonra Jeison Murillo’nun Galatasaray’a transfer olmasına izin verecek.

Fanatik gazetesinin haberine göre, devre arası transferi dönemi bitmeden mutlaka bir stoperi kadrosuna katacak olan Galatasaray’da 1 numaralı hedef; Jeison Murillo… Cim Bom, satın alma opsiyonlu kiralama yöntemiyle bu işi bitirmeyi hedefliyor. Kulübü Sampdoria ise stoper almadan, Murillo’yu bırakmıyor.

Büyük kapışma… Galatasaray, Ersun Yanal’ın gözdesine talip oldu!

İtalyan basınına göre Sampdoria, 1-2 gün içinde Napoli’den Lorenzo Tonelli’yi renklerine bağlayacak. Bu konuda her iki kulübün görüşmelerde son aşamaya geldiği belirtildi. Sarı-Kırmızılı yönetim de gelişmeleri yakından takip ediyor.

Falcao aracı oldu. Tonelli transferinin sonuçlanmasını bekleyen Galatasaray, Murillo’nun menaceriyle de pazarlıkları tamamlamak üzere. Kolombiyalı futbolcunun düzenli oynayacağı için Cim Bom’a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Bu transferde Murillo’nun vatandaşı olan Falcao da aracılık yapıyor.

Ryan Babel, Galatsaray’dan ayrıldı