Galatasaray Angelino yerine aradığı ismi buldu

Yayın tarihi: 28 Aralık 2023 Perşembe 12:55 pm - Güncelleme: 28 Aralık 2023 Perşembe 12:56 pm

Sol bekte Angelino’dan istediğini alamayan Galatasaray, transfer için atağa kalktı. Sarı Kırmızılı takım ilk hedef olarak yönünü İngiltere’ye çevirdi.

Kiralık sözleşmesinde 20 maça bağlı satın alma opsiyonu bulunan Angelino, 19 kez formasını giydiği Galatasaray’da artık kadro dışı. Fenerbahçe derbisi için Ülker Stadyumu’na götürülmeyen İspanyol sol beke, Süper Kupa öncesinde bir hafta izin verildi. Kulüp aramaya başlayan Angelino, Ajax başta olmak üzere gelen teklifleri değerlendiriyor.

NUNO TAVARES

Sabah’ın haberine göre; bu doğrultuda Aslan, listenin ilk sırasına Nuno Tavares’i yazdı. Bonservisi Arsenal’de olan 23 yaşındaki oyuncu, sezon başında Nottingham Forest’a kiralanmıştı. Premier Lig ekibinde sadece 3 maçta süre aldıktan sonra hiç oynama fırsatı bulamayan genç solak, sarı-kırmızılıların takibine girdi.

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALAMA FORMÜLÜ

Ocak ayında hem Nottingham Forest hem de Arsenal’i ikna etmeye çalışacak yönetim, güncel piyasa değeri 16 milyon euro olan Tavares’in transferi için satın alma opsiyonlu kiralama formülünü zorlayacak.

 

Kaynak: TELE1