Galatasaray’dan 2 KAP açıklaması! Süper Lig’de transferin son günü…

Yayın tarihi: 2 Eylül 2019 Pazartesi 1:56 pm - Güncelleme: 2 Eylül 2019 Pazartesi 1:58 pm

Süper Lig’de 17 Haziran’da başlayan transfer dönemi bugün saat 23:59’da sona erecek. Son olarak Galatasaray Mario Lemina transferini KAP’a bildirdi. Sarı kırmızılılar Diagne’nin de 3 milyon 350 bin Euro karşılığında Club Brugge’e kiralandığını duyurdu. Beşiktaş’ın kiraladığı Abdoulay Diaby İstanbul’a geldi. Galatasaray, Linnes’i kiralık gönderdi.

Linnes kiralandı

Galatasaray, bek oyuncusu Martin Linnes’i bir yıllığına Kasımpaşa’ya kiraladı.L

Galatasaray Dıagne transferini KAP’a bildirdi! İşte kiralama bedeli…

Galatasaray Senegalli golcüsü Diagne’yi Belçika ligi ekiplerinden Club Brugge’e kiraladığını KAP’a bildirdi.

Brugge, Diagne için 3 milyon 350 bin Euro kiralama bedeli ödeyecek. Satın alma opsiyonu ise 13 Milyon Euro olacak. Galatasaray, Mbaye Diagne’nin yıllık ücretinin 2 milyon 115 bin Euro’luk kısmını ödeyecek. Club Brugge, Senegalli golcüyü satın almak isterse 13 milyon Euro’luk opsiyon ödeyecek.

İşte Galatasaray’dan yapılan açıklama:

Profesyonel Futbolcumuz Mbaye Diagne’nin geçici transferi konusunda Club Brugge NV Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Club Brugge NV Kulübü Şirketimize net 3.350.000 Euro geçici transfer (kiralama) bedeli ödeyecektir. Oyuncunun 2019-2020 sezonu için kalan net 2.115.000 Euro sabit transfer ücreti Şirketimiz tarafından ödenecektir. Buna ek olarak Club Brugge NV Kulübü 30 Haziran 2020 tarihine kadar oyuncuyu net 13.000.000 Euro bedel ile satın alma opsiyonuna sahiptir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Lemina’yı KAP’a  bildirdi!

Transferde büyük bir hareketlilik yaşayan Galatasaray, Southampton’dan Mario Lemina, transferini KAP’a bildirdi.

Yapılan açıklamada, “Profesyonel Futbolcu Mario Rene Junior Lemina’nın Kulübümüze geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü Southampton FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır” ifadeleri kullandı.

Öğlen saatlerinde İstanbul’a gelen Lemina ile sağlık kontrollerinin ardından resmi imzalar atılacak. Lemina ile bir süredir Beşiktaş da ilgileniyordu ancak sarı kırmızılılar son saatlerde büyük bir sürprize imza attı.

Juventus’tan Southampton’a 17.25 milyon Euro bedelle transfer olan Lemina, 23 karşılaşmada forma giyerken, 1 gol, 1 asiste imza attı.

Sporting Lizbon’dan  Diaby İstanbula’a geldi

Son dakika transferlerinin açıklanacağı günde ilk bombayı Beşiktaş patlattı… Siyah beyazlılar Sporting Lizbon’un Malili forveti Abdoulay Diaby’yi 1 yıllığına kiraladı. 28 yaşındaki oyuncu İstanbul’a geldi. Geçen sezon Sporting Lizbon’da 29 maça çıkan Diaby 2 gol kaydetti. Sağ kanat ve sol kanatta da görev alabilen Diaby’nin güncel piyasa değeri 5.5 milyon Euro.Bugün yapılacak son dakika transferi dakika dakika SKOR’da yer almaya devam edecek.

“Ara transfer” olarak bilinen ikinci transfer ve tescil dönemi ise 4 Ocak 2020 tarihinde başlayıp, 31 Ocak’ta tamamlanacak.