İşte Galatasaray’daki sakatlıkların son durumu

Yayın tarihi: 7 Mart 2023 Salı 2:59 pm - Güncelleme: 7 Mart 2023 Salı 3:00 pm

Süper Lig takımlarından Galatasaray’da çeşitli sağlık sorunu bulunan isimlerden olumlu haberler geldi. İşte Cim-Bom’da sakatlık raporu…

 

Atakaş Hatayspor’un ligden çekilmesiyle birlikte Süper Lig’in 24. haftasını Bay geçen lider Galatasaray, 11 Mart’taki Kasımpaşa maçıyla beraber tekrar lige dönecek.

İşte Cim-Bom’da sakatlık raporu

Skorer’de yer alan habere göre; 5 Şubat’taki Trabzonspor maçında sonra ilk kez hafta sonu resmi maça çıkacak olan sarı-kırmızılılarda sakatların durumu merak ediliyordu. İşte Cim-Bom’da sakatlık raporu:

MUSLERA

Trabzonspor maçında sakatlandı. Tedavi için 6 hafta planlanıyordu. Tecrübeli kalecinin tedavisi iyi gitti. Sahada bireysel olarak çalışıyor. Refleks ve kuvvet antrenmanları yapıyor. Henüz diğer kalecilerle beraber antrenman yapmadı.

Kasımpaşa maçında oynaması iyimser bir tahmin olarak değerlendiriliyor ama imkansız da görülmüyor.

MERTENS

Dizinden sakatlanan Belçikalı oyuncu takımdan ayrı çalışmalarına devam ediyor. Bu akşam yapılacak antrenmanda son durumuna bakılacak. Kasımpaşa maçına yetişeceği belirtildi.

ICARDI

Okan Buruk yorgun gördüğü için İstanbulspor ile yapılan hazırlık maçının kadrosuna almadı. Arjantinli yıldızda sorun görünmüyor.

MITDSJÖ

Alanyaspor ile yapılan hazırlık maçında sakatlanan Norveçli futbolcunun sahalara dönüşünün 2-3 haftadan önce dönmesi beklenmiyor.

TORREIRA

Hastalığı nedeniyle İstanbulspor ile yapılan özel maçta forma giyemedi. Uruguaylı futbolcu iyileşti.