Galatasaray’da transfer sürprizi… Eşinin yorumu, taraftarı heyecanlandırdı

Yayın tarihi: 9 Ocak 2019 Çarşamba 7:11 am - Güncelleme: 9 Ocak 2019 Çarşamba 7:11 am

Galatasaray transferde ilk hamlesini Marcao ile gerçekleştiriyor. Bip Spor’un haberine göre Marcos do Nascimento Teixeira’nın kulübü Chaves ile anlaşma sağlayan sarı-kırmızılılar 22 yaşındaki stoperi cuma günü İstanbul’a getirecek.

Marcao’nun eşi Pan Idalgo Instagram’da kendisine iletilen “Welcome to Galatasaray” yorumlarına teşekkür edince iddialar da güçlendi. Taraftarlar Marcao’nun eşini yorum yağmuruna tuttu.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Bip Spor’un haberine göre Portekiz’de Chaves’de forma giyen 22 yaşındaki sol ayaklı stoper Marcos do Nascimento Teixeira (Marcao) ile anlaşmaya vardı. 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ödenmesi beklenen ve cuma günü sözleşme imzalamak üzere Türkiye’ye gelmesi beklenen Marcao’nun eşi ise iddiaları adeta Instagram hesabı üzerinden doğruluyor. 2000’in üzerinde yorum!

Marcao’nun eşi Pan Idalgo Teixeira, Instagram’da paylaştığı son fotoğrafın altına “Welcome to Galatasaray” yazan birkaç taraftara teşekkür etti. Bu teşekkürün ardından yorumlar yağmur gibi “yeni yengenin” paylaşımının altını doldururken kısa süre içinde 2000’in üzerinde yorum yapıldı. Bu sezon 9 puanla Portekiz Premier Ligi’nde son sırada bulunan Chaves’de 22 resmi maça çıkan 22 yaşındaki oyuncu 3 de gole imza attı. 1.85 metre boyundaki Brezilyalı Marcao, Atletico Paranaense takımından temmuz ayının başında transfer edilmişti.