Galatasaray’da transfer hedefi Gedson Fernandes Benfica’da kadro dışı bırakıldı!

Yayın tarihi: 8 Kasım 2021 Pazartesi 7:51 am - Güncelleme: 8 Kasım 2021 Pazartesi 7:51 am

Galatasaray’ın eski futbolcusu ve tekrar transfer etmek için yoğun çaba harcadığı Gedson Fernandes, Benfica’da süresiz olarak kadro dışı kaldı. Gedson Fernandes’in, kumarhanede sabahlarken yakalandığı iddia edilirken, Fernandes’in kuzeni sözleşme uzatmama isteğinden kaynaklı kadro dışı bırakıldığını söyledi.

Portekiz basını, eski Galatasaraylı oyuncu Gedson Fernandes’in kumarhanede alkol alırken Benfica yöneticileri tarafından yakalandığını ileri sürerek kadro dışı kaldığını yazdı.

Milliyet’in aktardığına göre, Gedson Fernandes, kadro dışı kaldı ve Benfica B takımına gönderildi.

Gedson Fernandes’in B takıma gönderilmesinin ardından ise yerine Benfica B takımından Paulo Bernardo yazıldı. Galatasaray’ın tekrar transfer etmek için uğraşmasına rağmen Benfica’nın genç oyuncuyu bırakmaması üzerine transfer olmamıştı. Ocak ayında tekrardan transfer teklifi sunulması beklenilen genç oyuncu bu sezon 45 dakika forma giyebildi.

Galatasaray taraftarlarının sosyal medya hesaplarında yayınladığı Gedson Fernandes’in kuzeni Adriano ifadeleri ise şu şekilde:

“Gedson’un sabaha kadar alkol alıp kumarhanede yakalandığı haberi tamamen yalan. Tek gerçek haber, Benfica’nın sözleşme yenileme konusunda ısrar etmesi ve Gedson’un sözleşme uzatmayı kabul etmemesi.”