Galatasaray’da sakatlık şoku! Muslera’da iki kırık tespit edildi

Yayın tarihi: 14 Haziran 2020 Pazar 10:33 pm - Güncelleme: 14 Haziran 2020 Pazar 10:33 pm

Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşan Galatasaray’da Uruguaylı tecrübeli kaleci Fernando Muslera sakatlandı.

Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşan Galatasaray’da Fernando Muslera sakatlandı. Uruguaylı kaleci oyuna devam edemedi ve ambulansla hastaneye götürüldü.

Mücadelenin 15. dakikasında Rizesporlu futbolcu Skoda ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda çarpışan Muslera acı içinde yerde kaldı.

Sahaya giren sağlık görevlisi hemen oyuncu değişikliği işaret etti. Muslera için oyun alanına ambulans geldi ve Uruguaylı kaleci hastaneye kaldırıldı.

Galatasaray’da yedek kaleci Okan Koçuk Muslera’nın yerine oyuna gidi.

Galatasaray’da geçen sezon yine Rize deplasmanında Emre Akbaba’nın ayağı kırılmıştı.

MUSLERA’DA KIRIK TESPİT EDİLDİ

Çaykur Rizespor maçında sakatlanarak ambulansla hastaneye kaldırılan Galatasaraylı kaleci Fernando Muslera’nın, sağ ayak tibia ve fibula kemiklerinde kırık tespit edildiği öğrenildi.

Süper Lig’in 27’nci haftasında Çaykur Rizespor deplasmanına çıkan Galatasaray’ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, sakatlık sonrası ambulansla hastaneye götürüldü.

Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanan mücadelenin 15’inci dakikasında Rizesporlu Skoda’nın vuruşunu kurtaran Muslera, rakibiyle çarpıştıktan sonra yerde kalarak sakatlık yaşadı. Yedek kulübesinde bulunan kaptan Selçuk İnan, hakemden izin isteyerek sahaya girip Muslera’nın yanına gelirken, tecrübeli kaleci için ambulans çağrıldı. Muslera, sahada yapılan ilk müdahalenin ardından da ambulansla hastaneye götürüldü.

Muslera’nın hastanede yapılan kontrollerinde sağ ayak tibia ve fibula kemiklerinde kırık tespit edildiği öğrenildi.