Galatasaray’da kriz! Belhanda’dan sonra Onyekuru

Yayın tarihi: 12 Mart 2021 Cuma 1:56 pm - Güncelleme: 12 Mart 2021 Cuma 1:56 pm

Galatasaray, saha zeminiyle ilgili yaptığı eleştiriler nedeniyle sözleşmesi feshedilen Belhanda’nın ardından oyuncunun menajeri William D’Avila ile de çalışmama kararı aldı. Karar sonrasında gözler D’Avila’nın oyuncusu olan Onyekuru’ya çevrildi. Monaco’dan satın alma opsiyonuyla birlikte sezon sonuna kadar kiralanan Nijeryalı futbolcunun performansının yükselmemesi durumunda opsiyonun kullanılmama ihtimali bulunuyor.

 

Galatasaray’da Sivasspor maçının ardından zemin nedeniyle yönetimi eleştiren Younes Belhanda’nın sözleşmesi feshedilmişti. Sabah gazetesinin haberine göre sarı-kırmızılı kulüp bundan sonraki süreçte menajer William D’Avila ile çalışmama kararı aldı.Belhanda’nın da menajerliğini yapan D’Avila için alınan bu kararın ardından sezon sonunda Etebo ve Valentine Ozornwafor ile yolların ayrılması kararlaştırıldı.

ONYEKURU DA  AYRILABİLİR

Galatasaray’da William D’Avila’nın bir diğer oyuncusu Henry Onyekuru’nun da bileti kesilebilir. Monaco’dan satın alma opsiyonuyla birlikte sezon sonuna kadar kiralanan Nijeryalı futbolcunun performansının yükselmemesi durumunda opsiyonunun kullanılmama ihtimali bulunuyor. Yönetim oyuncunun durumuna göre sezon sonunda karar verecek.

Üçüncü Galatasaray dönemini geçiren 23 yaşındaki futbolcu ilk 2 maçında 3 gole imza atmıştı. Son 7 maçında skor katkısı veremeyen Henry Onyekuru toplamda 9 maçta 3 golle oynuyor.

Galatasaray, Monaco’ya 4.3 milyon euro’luk ödeme yapması durumunda oyuncunun bonservisini alma hakkına sahip.