Galatasaray’da iki transfer birden

Yayın tarihi: 18 Ocak 2022 Salı 1:07 pm - Güncelleme: 18 Ocak 2022 Salı 1:07 pm

Hareketli günlerin yaşandığı Galatasaray’da iki transfer için düğmeye basıldı. Chelsea’nin hocası Tuchel, İngiliz orta saha oyuncusu Ross Barkley kiralanmasına onay verdi. Öte yandan  Muslera’nın yokluğunda kaleyi devretmek için arayışları hızlandırırken, PSG’nin yedek file bekçisi Sergio Rico’nun kiralanması gündeme geldi.

 

Sarı-Kırmızılılar’da teknik direktör Domenec Torrent’in talepleri doğrultusunda yol haritası yeniden güncelleniyor. İspanyol teknik adamın en çok istediği transferlerin başında ise İngiltere Premier Ligi’nde çok yakından tanıdığı Ross Barkley geliyor. Geçtiğimiz hafta transfer gündemine bomba gibi düşen Galatasaray – Barkley flörtünde çok önemli gelişmeler yaşanıyor. İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Chelsea’nin teknik patronu Thomas Tuchel, Ross Barkley’nin kiralık olarak gönderilmesine onay vermiş durumda. İşte bu, tam da Sarı- Kırmızılı yönetimin duymak istediği türden bir gelişmeydi.

ORTA SAHADA DEĞİŞİM KARARI

28 yaşındaki İngiliz orta sahayı kiralamak için girişimleri hızlandıran Galatasaray Yönetimi, Torrent’in de tespit ettiği gibi orta sahadaki sorunu bir an önce çözmek istiyor. 8 numara pozisyonunda, iki ceza sahası arasında güçlü fiziğiyle etkili olabilen Barkley, bu sezon Tuchel’den aradığı şansı bir türlü bulamadı. Premier Lig’de 5 maçta sadece 151 dakika görev alabilen Barkley’ye, Torrent tarafından tam anlamıyla bir fırsat transferi gözüyle bakılıyor. Orta sahadaki değişimin sürmesini isteyen İspanyol hoca, Barkley’nin yanına defansif gücü yüksek bir oyuncu takviyesi daha istiyor.

KALECİ PSG’DEN

Galatasaray cephesinde Muslera’nın yokluğunda en ciddi olarak görüşülen isim de Sergio Rico. PSG’nin yedek kalecisi, ara transfer için Mallorca ile görüşse de Sarı-Kırmızılılar satın alma opsiyonlu kiralama formülü için temasları sıklaştırdı.

Ve yıldız oyuncu Galatasaray’dan ayrılıyor