Galatasaray’da Emre Akbaba müjdesi!

Yayın tarihi: 4 Şubat 2019 Pazartesi 1:04 pm - Güncelleme: 4 Şubat 2019 Pazartesi 1:11 pm

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk ayağındaki Hatayspor karşılaşmasının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmanda Aytemiz Alanyaspor’a karşı oynanan son lig maçında tam süre alan futbolcular günü yenilenme çalışmasıyla tamamladı. Diğer oyuncular ise antrenmanın ana bölümünde ise sınırlı alanda oyunsal formda çalışma yapıldı. Antrenman, yenilenme ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Uzun bir sakatlık döneminin ardından Emre Akbaba, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalarda yer aldı.

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynanan maçta sakatlanan Galatasaraylı futbolcu Emre Akbaba’nın aldığı darbe sonrası yapılan tetkiklerde sol ayak baş parmak tarak kemiği eklem yüzünde ileri derece ezilme ve avülsiyon tipi eklem içi kırık tespit edilmişti.

Öte yandan, Japonya Milli Takımı ile Asya Kupası’nda mücadele eden Yuto Nagatomo takıma katıldı.

Mariano Ferreira’nın yapılan tetkiklerinde sağ alt arka adale grubunda darbeye bağlı zorlanma ve kanama tespit edildi. Oyuncunun tedavisine başlandı.

Galatasaray Futbol Takımı, Hatayspor karşılaşması öncesindeki son antrenmanını yarın saat 18.00’de Florya Metin Oktay Tesisler’de yaparak mücadele için Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kampa girecek.