Galatasaray’da başkan adaylığı için ilk resmi başvuru

Yayın tarihi: 28 Nisan 2021 Çarşamba 11:38 am - Güncelleme: 28 Nisan 2021 Çarşamba 11:38 am

3 dönem Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Burak Elmas, başkan adaylığı için resmi başvuru yaptı.

Galatasaray’da mayıs ayında yapılması beklenen başkanlık seçiminde adaylar netleşmeye başladı. Resmi olarak ilk adaylık başvurusu başkan adayı olan Burak Elmas’tan geldi. Elmas böylece adaylığını kulüp tüzüğüne göre son halkasını tamamlayarak resmileştirmiş oldu.

Elmas, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda adaylık için gerekli olan tüm resmi evrakların hazırlandığını ifade ederek, şunları söyledi: “Galatasaray Spor Kulübü başkan adaylığı yasal sürecinin, tüzüğümüzün öngördüğü şekilde başlayabilmesi ve resmiyet kazanması için gerekli evrakı, an itibarı ile Divan Kurulu’na teslim etmiş bulunuyoruz… Bu vesile ile, tüm adaylara başarılar diliyorum.”

Öte yandan daha önce Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu da sarı kırmızılı kulübe başkan adayı olduğunu açıklamıştı.

BURAK ELMAS KİMDİR?

1974 yılında İstanbul’da doğan Burak Elmas, Avusturya Lisesi mezunudur. … 3 dönem Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan ve 2017’de Galatasaray Başkanlığı için ismi geçen Elmas, Özhan Canaydın döneminde futbol şube sorumlusu olarak görev yaptı.3 Mar 2021

Eşref Hamamcıoğlu başkan adaylığını açıkladı