Galatasaray’a veda eden Aurier’den Fenerbahçelileri kızdıracak gönderme

Yayın tarihi: 3 Temmuz 2024 Çarşamba 8:58 pm - Güncelleme: 3 Temmuz 2024 Çarşamba 11:37 pm

Galatasaray’ın devre arasında kadrosuna kattığı Serge Aurier ile yollar ayrıldı. Aurier, veda mesajında Fenerbahçe’nin hocası Jose Mourinho ile ilgili bir gönderme yaptı.

Galatasaray’ın devre arasında, sezon sonuna kadar kadrosuna kattığı Serge Aurier ile yollar ayrıldı.

Tecrübeli oyuncu sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj ile taraftarlara veda etti.

Aurier, Fenerbahçe’nin yeni hocası Jose Mourinho ile ilgili, “Evrendeki en iyi koçu alabilirler, asla bizden iyi olamazlar” derken, Batshuayi için ise “Michy’ye iyi bakın, kazanan takıma geldi. O gerçek bir karşılamayı hak ediyor” dedi.

31 yaşındaki oyuncu, Galatasaray taraftarlarına şu sözlerle veda etti:

 “İlk önce sabırlı taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Kısa sürede olsa takımda bulunduğum sürede sevginizi hissettim. Yapabildiğimin en iyisini yapmaya çalıştım ve burada olduğum için mutluyum. Afrika Kupası’ndaki sakatlığım bana çok vakit kaybettirdi ama kulüp bana güvendiği için teşekkür ederim. Çalışanlara, başkana, gönüllülere, hocaya ve ekibe, bu yolculukta olmamı sağlayan herkese teşekkür ederim. Şampiyon olduk çünkü Türkiye’nin en iyi takımı biziz.”

“EVRENİN EN İYİ HOCASINI ALABİLERLER AMA BİZDEN İYİ OLAMAZLAR”

“Hayatım boyunca kalbimde olacaksınız ve nereye gidersem sizi savunacağım. Sezonu mutluluk ve başarıyla tamamladık. Teşekkür ederim Galatasaray. Evrendeki en iyi koçu alabilirler, asla bizden iyi olamazlar. Michy’ye iyi bakın, kazanan takıma geldi. O gerçek bir karşılamayı hak ediyor.”

Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı Serge Aurier ile yollar ayrıldı. Aurier, veda mesajında Fenerbahçe’nin hocası Jose Mourinho ile ilgili bir gönderme yaptı.

 

 

Kaynak: HABER MERKEZİ