Galatasaray’a ‘cemaat’ göndermesi yapan Metin Sipahioğlu’na tehdit

Yayın tarihi: 2 Nisan 2021 Cuma 11:59 am - Güncelleme: 2 Nisan 2021 Cuma 11:59 am

Fenerbahçe’de İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Sipahioğlu, “Fenerbahçe’nin devletine, milletine, cumhuriyetine bağlılığı, bu devlet, millet, cumhuriyet için yaptıkları ortadadır. Hangi kulübün cemaatlerin, tarikatların etrafında gezindiği ortadadır” sözlerine sosyal medyadan tehdit geldi.

 

Süper Lig son yılların en çekişmeli şampiyonluk yarışlarından birine sahne olurken, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yaşanan 1959 yılı öncesi şampiyonluklar tartışması da gerilimi iyice artırdı. Fenerbahçe, yıllardır dillendirdiği resmi hesaba dahil edilmeyen şampiyonlukları için TFF’ye başvurdu. Sarı-lacivertliler, 1924’ten bu yana futbol federasyonunun oynattığı ülke şampiyonluklarıyla birlikte toplamda 28 kez mutlu sona ulaştığını belirterek beşinci yıldızı talep etti.

Fenerbahçe’den Galatasaray’a ‘cemaat’ göndermesi

Fenerbahçe’de İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Sipahioğlu FB TV’de konu hakkında açıklamada “Hangi kulübün cemaatlerin, tarikatların etrafında gezindiği, bir terör örgütü liderinin ‘Dualarla himmetlerler ayağa kaldırmamız lazım’ dediği ortadadır. Şampiyonluk belgesellerinden FETÖ firarilerini çıkarmak zorunda kalan bellidir. Burası Fenerbahçe Cumhuriyeti’dir. Bu bir metafordur. Fenerbahçe’nin duruşu ortadadır, bellidir.” demişti.

TEHDİT EDİLDİ

Metin Sipahioğlu’nun sözleri sonrası sosyal medyada UltraAslan taraftar grubundan olduğunu söyleyen bir hesaptan Sipahioğlu’na tehdit yağdırıldı. ” Futbol Spor Arena” isimli hesaptan atılan tweette Sipahioğllu’na ” kendine ölüm fermanı mühürletmek istiyor” ifadeleri kullanıldı.

İşte o tweetler: