Galatasaray’a 19 milyon avro

Yayın tarihi: 17 Temmuz 2019 Çarşamba 2:09 pm - Güncelleme: 17 Temmuz 2019 Çarşamba 2:09 pm

Galatasaray kaynak yaratabilmek adına mevcut kadroyla ilgili de önemli hamlelerde bulunuyor. Bu kapsamda Brezilyalı sağ bek oyuncusu Mariano için teklifleri değerlendirme kararı verildi. Mariano için 4 milyon euro ve üzeri rakam bekleyen sarı kırmızılılarda, yolcular listesinde bulunan Diagne’nin satışından da en az 15 milyon euro bekliyor.

Fernando’nun 4.5 milyon Euro karşılığında İspanyol ekibi Sevilla’ya gitmesinin ardından en az 2 orta saha oyuncusunu kadrosuna eklemek isteyen Aslan, yıldız oyuncusunu satışa çıkartmaya hazırlanıyor.

Galatasaray Yönetimi ve teknik heyetinin teklif gelmesi halinde takımdan gitmesine sıcak baktığı Brezilyalı sağ bek Mariano için 4 milyon Euro’dan yüksek teklifleri değerlendirmeye alacağı bildirildi.

Diagne haftaya ayrılabilir

Ocak ayında Galatasaray’a 13 milyon euro’ya mâl olan ve şu anda sarı kırmızılı kulüp tarafından satış listesine konan Mbaye Diagne’de sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray’ın gözden çıkardığı oyuncu da yolcular listesinde… Satışından en az 15 milyon euro beklenen golcü futbolcunun menajeri, “Bazı teklifler aldık, önümüzdeki hafta içerisinde güzel gelişmeler yaşanacak” ifadelerini kullandı.

19 milyon euroluk gelir

İki oyuncunun satışından 19 milyon euro elde etmeyi planlıyor.