Galatasaray yıldız isim için atağa geçti

Yayın tarihi: 7 Aralık 2018 Cuma 6:58 am - Güncelleme: 7 Aralık 2018 Cuma 6:58 am

Kadrosunu ara transferde golcü bir isimle takviye etmek isteyen Galatasaray’ın, İngiltere’de Swansea City forması giyen ve kendisini göstermek istediği bir kulübe gitmek isteyen Wilfried Bony gündeme alındı. Aslan, oyuncuyu yarım sezon bedelsiz olarak kiralamak istiyor.

Sezon başından bu yana gol yollarında sıkıntı yaşayan, Eren Derdiyok’tan ise beklediği verimi alamayan ve devre arası transfer döneminde kadrosunu golcü bir isimle takviye etmek isteyen Galatasaray’da sürpriz bir futbolcu gündeme geldi.

Sarı-kırmızılıların, İngiltere Championship’te Swansea City forması giyen Fildişili oyuncu Wilfried Bony’yi listesine aldığı iddia edildi. 29 yaşındaki forvetin de kendisine resmi bir teklif gelmesi halinde bunu kabul edeceği ve Galatasaray’ı çıkış yapabileceği bir kulüp olarak gördüğü ifade edildi.

2017-2018 sezonu başında Manchester City’den Swansea City’ye transfer olan Bony, takımıyla bir alt lige düşerken bu sezon Championship’te sadece 3 maça çıkabildi ve gol atma başarısı gösteremedi.

Sarı-kırmızılıların, Bony’yi sezon başında Ndiaye’yi kiraladıkları gibi bedelsiz bir şekilde yarım sezonluğuna kiralamaya çalışacağı kaydedildi. Fildişil Sahili oyuncu, iki sezon önce Manchester City’de forma giyerken de Galatasaray’ın gündemine gelmişti. İngiliz ekibinin 29 yaşındaki oyuncu için yüksek bonservis bedeli istemesi nedeniyle transferden vazgeçilmişti.

Kaynak: Yeni Şafak