Süper Lig'in ikinci haftasında Galatasaray taraftarlarının önünde Giresunspor'u ağırladı. Mücadele Giresunspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Süper Lig'in ikinci haftasında heyecan devam ediyor. Yeni transferleriyle sahasında Giresunspor'u konuk eden Galatasaray, mücadeleden mağlup ayrıldı. Galatasaray, Abdülkerim'in büyük hatasında Sainz'ın 77. dakikada attığı golle 1-0 mağlup oldu. Galatasaray bu sonuçla 3 puanda kalırken, Giresunspor da puanını 3'e yükseltti. https://tele1.com.tr/galatasaraya-yeni-transferinden-kotu-haber-671936/

YENİ TRANSFERLER YEDEK BAŞLADI

Antrenmanlarda yer alan Galatasaray'ın yeni transferleri Dries Mertens ile Lucas Torreira, Giresunspor maçının 21 kişilik kadrosunda yer aldı. Mertens ile Torreira'nın mücadelenin ikinci yarısında forma giydi.

FREDRİK MİDTSJÖ İLK KEZ 11'DE

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde Az Alkmaar'dan transfer ettiği Norveçli futbolcu Fredrik Midtsjö, Sarı-Kırmızılı forma ile ilk kez 11'de başladı. 29 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz hafta Antalyaspor maçına yedeklerde başlamış, oyuna girdikten sonra takımın tek golünü atan Bafetimbi Gomis'e asist yapmıştı.
Muhabir: Barış Önal