Galatasaray taraftarı büyük tepki gösterdi, Hasan Şaş göreve başlamadan istifa etti

Yayın tarihi: 11 Ağustos 2023 Cuma 3:17 pm - Güncelleme: 11 Ağustos 2023 Cuma 3:18 pm

Galatasaray’ın efsanelerinden Hasan Şaş Sport Digitale’deki yorumculuk görevine başlamadan noktayı koydu. Galatasaraylı taraftarlar söz konusu spor kanalının Sarı-Kırmızılı ekip hakkında olumsuz tutumda olduklarını ileri sürdüler.

Sport Digitale yeni yayın dönemi için Rıdvan Dilmen’in yanı sıra Hasan Şaş ile de anlaşmıştı. Ancak Galatasaray taraftarları, söz konusu platformun camialarınana karşı olumsuz tutum içinde olduğunu savunarak, Şaş’ı bu kanalda yorumcu olmamasını istedi. Şaş da bu tepkiye kayıtsız kalmadı.

“BELKİ BİR GÜN BAŞKA BİR PROJEDE”

Hasan Şaş, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, ”Değerli arkadaşlar; Her şeyden uzakta, huzurla ve içimden gelerek yaşamaya çalışıyorum. Kimseyi kırmadan, taraf olmadan, arada kalmadan ve en önemlisi evlatlarıma zaman ayırarak bir şeyler yapabilir miyim diye düşündüm. Ancak son zamanlarda anladım ki bu olmayacak. Bir seçiş, başka bir şeyden vazgeçiş olmamalı. Ben bildiğiniz tanıdığınız Hasan Şaş’ım. Öyle de kalmak istiyorum. Bir gün, başka bir projede neşeyle, keyifle bilgiyle ve tecrübeyle tüm geçirdiklerimi paylaşırım elbet.” ifadelerine yer verdi.

YAĞIZ SABUNCUOĞLU’NDAN İDDİALARA YALANLAMA

Galatasaray taraftarı Sport Digitale’de görev yapan gazeteci Yağız Sabuncuoğlu’na Tete transferi sırasında algı yaptığı iddiasında bulunmuş ve tepki göstermişti. Yağız Sabuncuoğlu da kendisine ait sosyal medya hesabından iddiaları yalanlayarak “İşin haber kısmına gelirsek; Galatasaray yönetimi pürüzleri gidermeye çalışıyor. Tetê ile ilgili ‘olumlu’ iken haber yapmadın, ‘olumsuz’ olunca hemen haber yaptın algısını yayan kitle için de günlerdir yaptığım Tetê haberlerini kronolojik olarak paylaşıyorum” dedi.