Galatasaray tam kadro! Tuzlaspor maçının muhtemel ilk 11’i belli oldu…

Yayın tarihi: 17 Aralık 2019 Salı 12:32 pm - Güncelleme: 17 Aralık 2019 Salı 12:32 pm

Türkiye Kupası’nı 18 kez müzesine götüren Galatasaray, 5. Tur rövanş karşılaşmasında Tuzlaspor’a konuk olacak. İlk maçta kendi sahasında 2-0 mağlup olan sarı-kırmızılı ekip, yeni bir başlangıç için sahaya mutlak galibiyet parolasıyla tam kadro çıkacak.

Galatasaray’ın kötü sezon başlangıcı kupaya da yansıdı. Avrupa’da elenen, Süper Lig’de 6. sırada yer alan Cimbom, Türkiye Kupası’na da erken veda etmenin eşiğinde. Tuzlaspor’a kendi sahasında 2-0 kaybeden sarı-kırmızılılar bugün 20.45’te Necmettin Kadıoğlu Stadı’nda bu skoru çevirmeye çalışacak. Aslan’ın turu geçmesi için en az iki farklı kazanması gerekiyor. Galatasaray tek farklı kazansa dahi Tuzlaspor tur atlayacak. Cimbom 2-0 alırsa maç uzayacak. 3-1, 4-2 veya daha farklı galibiyetlerde turu sarı-kırmızılı ekip geçecek. Fatih Terim büyük önem verdiği kupada Tuzlaspor deplasmanında as kadroya yakın bir 11’i sahaya sürecek. İmparator Terim’in, bu zorlu mücadelede Radamel Falcao’yu da oynatması bekleniyor. Hem Kolombiyalı yıldıza maç ritmi yüklemesi yapacak hem de kalitesinden faydalanmaya çalışacak.

ASLAR SAHADA

Kupada yoluna devam etmek isteyen Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, rotasyonu oldukça sınırlı tutacak. İmparator, Muslera’dan Falcao’suna, Belhanda’dan, Feghouli’ye kadar tüm as oyuncularını Tuzlaspor deplasmanında sahaya sürecek.

İŞTE GALATASARAY’IN TUZLASPOR MAÇI 11’İ

MUSLERA

MARIANO

DONK

EMİN BAYRAM

NAGATOMO

TAYLAN ANTALYALI

ÖMER BAYRAM

BELHANDA

FEGHOULI

ADEM BÜYÜK

FALCAO