Galatasaray sezonun son maçını 1 puanla kapattı!

Yayın tarihi: 20 Mayıs 2022 Cuma 10:29 pm - Güncelleme: 20 Mayıs 2022 Cuma 10:31 pm

Antalyaspor ile Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 38. haftasında karşı karşıya geldi.  1-1 sonuçlanan maçın ardından Galatasaray Süper Lig’i 1 puanla kapattı. Antalyaspor ise namağlup serisini 16 maça çıkartmış oldu.

Süper Lig’in son haftasında heyecan kaldığı yerden devam etti. Antalyaspor ile Galatasaray zorlu mücadelede kozlarını paylaştı. Antalya Stadyumu’nda oynanan müsabakayı hakem Yasin Kol yönetti. Nuri Şahin’in oyuncu lisansıyla çıktığı son maç olan Galatasaray karşılaşmasında duygusal anlar yaşandı. Mücadele 1-1’lik eşitlikle sona erdi. Antalyaspor, 59 puanla kulüp tarihinde Süper Lig’de en fazla puan topladığı sezonu tamamladı. Nuri Şahin, Antalyaspor tarihine geçerek rekor kırdı.

Maçın 45. dakikasında Wright, sol kanatta topla buluşup, çizgiye kadar indi, Pulgar’dan sıyrıldı ve içeri çevirdi, Nelsson’a çarpan top yön değiştirdi, Ndao boş kaleye golü yaptı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray tarihine geçmek üzere!

MOSTAFA MOHAMED  SKORU TAMAMLADI

Uzun oynanan topta Veysel Sarı, Kerem’e çarparak yerde kaldı, pozisyonun devamında Halil ceza alanının sağına açılan Kerem’i gördü, Kerem içerdeki Mohamed’e çevirdi, Mohamed boş kaleye topu yolladı. Skora denge geldi, durum 1-1. Antalyasporlular’ın itirazı olsa da gol geçerli sayıldı.

NURİ ŞAHİN’DEN JÜBİLE

Antalyaspor taraftarlarından Nuri Şahin için özel bir pankart hazırlandı. Maç öncesi duygusal anlar yaşayan Nuri Şahin, aktif futbolculuk kariyerine Galatasaray karşılaşmasıyla son noktayı koydu.

NAMAĞLUP SERİSİ 16 MAÇA ÇIKTI

Nuri Şahin yönetiminde müthiş bir çıkış yakalayan Antalyaspor, Galatasaray maçında da mağlup olmadı ve Süper Lig’de bu seri 16 maça çıkmış oldu.