Galatasaray pes etmedi! Manchester United karşısında nefes kesen geri dönüş

Yayın tarihi: 29 Kasım 2023 Çarşamba 10:37 pm - Güncelleme: 30 Kasım 2023 Perşembe 1:25 am

Özel Haber: Barış Önal

Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Galatasaray, A Grubu’da, Manchester United’ı kendi evinde ağırladı. Mücadelede 3-1 geriye düşen Galatasaray sahadan 3-3’lük beraberlikle ayrıldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray ve Manchester United karşı karşıya geldi. Mücadele 3-3’lük beraberlikle sonuçlandı. Galatasaray’ın gollerini 29 ve 62. dakikalarda serbest vuruşlardan Hakim Ziyech, 71. dakikada Kerem Aktürkoğlu kaydetti. Manchester United’ın golleri 11. dakikada Alejandro Garnacho, 18. dakikada Bruno Fernandes ve 55. dakikada Scott McTominay kaydetti.

Bu sonucun ardından Galatasaray, grupta puanını 5’e yükseltip 3. sıradaki yerini korudu. Manchester United ise puanını 4’e yükselterek grupta son sırada kaldı.

Galatasaray gruptan çıkabilmek için Kopenhag’ı mutlaka yenmek zorunda.

PEŞ PEŞE ŞOK GOLLER

Galatasaray maçın başında üst üste yediği gollerle 2 farklı yenik duruma düştü.

Ceza sahası içerisindeki Rasmus Hojlund ile duvar pası yapan Bruno Fernandes bekletmeden pasını sol çaprazına Alejandro Garnacho’ya gönderdi. Topla buluşan Alejandro Garnacho vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi.

MANCHESTER UNİTED FARKI AÇTI

Luke Shaw’un pası ile topla buluşan Bruno Fernandes ceza yayı sol çaprazından doğrudan kaleyi düşündü ve meşin yuvarlağı sol üst köşeden filelerle buluşturdu.

Bu golden sonra Manchester United, soyunma odasına 2-1 galip girdi.

Galatasaray’dan Kırmızı Şeytanlar’a özel koreografi! “Welcome to hell”

MANCHESTER UNİTED FARKI TEKRAR 2’YE YÜKSELTTİ

Manchester United’ı ikinci yarının başında hızlı gelişen atağında ön direkte Scott McTominay kayarak vuruşunu yaparak topu ağlara gönderdi. Mücadelede durum 3-1 oldu.

ZİYECH PES ETMEDİ

Pes etmeyen Galatasaray’da Ziyech bir kez daha serbest vuruştan ağları havalandır. Ziyech’in vuruşunda Onana’nın müdahalesi yetersiz kaldı.

Galatasaray farkı 1’e indirdi.

KEREM SAHNEDE

Dries Mertens’in yerine 60. dakikada oyuna giren Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray’a beraberliği getiren golü kaydetti.

Hakim Ziyech’in pası ile ceza sahası içinde topla buluşan Kerem Aktürkoğlu, yaptığı sert vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Mücadelede durum 3-3’e geldi.

Kalan sürede başka gol olmadı ve mücadele 3-3 berabere sona erdi.

Kaynak: TELE1