Galatasaray, ön liberosunu Brezilya’da buldu!

Yayın tarihi: 5 Ağustos 2019 Pazartesi 12:04 pm - Güncelleme: 5 Ağustos 2019 Pazartesi 5:04 pm

Galatasaray yönetiminin Flamengo’da forma giyen Gustavo Cuellar için kulübü ile ilk teması gerçekleştirdiği öğrenildi. Brezilya ekibi, sarı kırmızılıların yıldız ön libero için yaptığı değerlendirmeye aldıktan sonra kabul ettiği öğrenildi.

Galatasaray ön liberosunu Brezilya’da buldu… Flamengo forması giyen Gustavo Cuellar için Galatasaray’ın yaptığı hamle sonuç buldu. Sarı-Kırmızılılar Flamengolu yöneticilere 26 yaşındaki Kolombiyalı ön libero için 3 milyon euroluk bir teklif yaptığı ifade edildi.

Brezilyalı yöneticiler teklifi olumlu bulurken ödeme takvimi konusunda taraflar arasında mutabakat görüşmeleri sürüyor.

“Avrupa’da oynamak istiyor”

Brezilya basınında yer alan haberde; Cuellar’ın sözleşmesinde Avrupa’ya gitmesi halinde 50 milyon euro serbest kalma maddesinin olduğu bilgisi verildi.

Copa America’dan Kolombiya’nın elenmesiyle birlikte Flamengo ile antrenmanlara çıkmaya başlayan 26 yaşındaki futbolcunun, Avrupa’da oynamak istediği vurgulandı.

Deportivo Cali’den 2016 yılında 1.8 milyon euroya transfer edilen Gustavo Cuellar, Flamengo’da 99 maçta oynadı ve 1 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Gustavo Cuellar kimdir?

Deportivo Cali’den 2016 yılında 1.8 milyon euro’ya transfer edilen Gustavo Cuellar, Flamengo’da 99 maçta oynadı ve 1 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Gustavo Cuellar 26 yaşında ve 1.76 boyunda, orta sahada forma giyiyor. 2016 yılında 1.8 milyon euro karşılığında Flamengo’ya transfer olan Kolombiyalı futbolcu, daha önce ülkesinde Deportivo Cali takımında oynuyordu.

Anlaşmanın detayları ortaya çıktı… Kolarov Fenerbahçe’de!