Galatasaray, Halil Dervişoğlu’nu borsaya bildirdi

Yayın tarihi: 22 Ocak 2021 Cuma 5:47 pm - Güncelleme: 22 Ocak 2021 Cuma 5:50 pm

Galatasaray’ın anlaşmaya vardığı Halil Dervişoğlu, İstanbul’a geldi. Oyuncunun İstanbul’a geldiği dakikalarda Galatasaray’dan Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na “Profesyonel Futbolcu Halil İbrahim Dervişoğlu’nun Kulübümüze geçici transferi konusunda Futbolcu ve Kulübü Brentford F.C. ile resmi görüşmelere başlanmıştır” açıklaması yapıldı.

Süper Lig’de zirve yarışında yer alan Galatasaray’da transfer çalışmalarına hız verildi. Sarı Kırmızılı ekip Brentford’un genç golcüsü Halil Dervişoğlu’nu sezon sonuna kadar kiraladı. Galatasaray’ın anlaşmaya vardığı 21 yaşındaki golcü futbolcu İstanbul’a geldi.

KAP’A BİLDİRİLDİ

Oyuncunun İstanbul’a geldiği dakikalarda Galatasaray’dan Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na da açıklama geldi. Sarı Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, “Profesyonel Futbolcu Halil İbrahim Dervişoğlu’nun Kulübümüze geçici transferi konusunda Futbolcu ve Kulübü Brentford F.C. ile resmi görüşmelere başlanmıştır” ifadelerine yer verildi.

HALİL DERVİŞOĞLU KİMDİR?

Halil Dervişoğlu, 8 Aralık 1999 tarihinde Hollanda’nın Rotterdam şehrinde dünyaya geldi. Futbola RV & AV Sparta Rotterdam ve Sparta Rotterdam takımlarında başlayan Halil Dervişoğlu, Sparta Rotterdam kulübünden İngiliz FC Brentford takımı tarafından 3 milyon Euro bedelle transfer edildi. Twente’de bir yıl kiralık oynadıktan sonra yeniden Brentford takımına dönen Halil Dervişoğlu, Galatasaray’ın transfer hedefleri arasında yer alıyor.

1,83 boyundaki forvet oyuncusu, sağ ayağına hakimdir.