Galatasaray geriye düştüğü mücadelede 3 puanı kaptı!

Yayın tarihi: 30 Eylül 2023 Cumartesi 9:02 pm - Güncelleme: 30 Eylül 2023 Cumartesi 9:41 pm

Süper Lig’in 7’inci haftasında Galatasaray evinde Ankaragücü’nü ağırladı. Galatasaray, 1-0 geriye düştüğü mücadeleden 2-1 galip ayrıldı.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında MKE Ankaragücü’nü konuk etti. RAMS Park’ta oynanan mücadeleyi Galatasaray 2-1 kazandı. Galatasaray’ın gollerini 56. dakikada Zaha ve 71. dakikada Ankaragücü forması giyen Hayrullah kendi kalesine attı. Ankaragücü’nün tek golü ise 48. dakikada Cepas’tan geldi. Bu sonuçla birlikte Galatasaray maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu ve puanını 19’a yükseltti. Ankaragücü ise 6 puanda kaldı. Bir sonraki hafta Süper Lig’de Galatasaray, Ankaragücü deplasmanına gidecek. Ankaragücü ise evinde Kayserispor’u ağırlayacak.

ZAHA İLK RESMİ GOLÜNÜ ATTI

Galatasaray’ın yeni transferlerinden Wilfried Zaha, ilk kez bir resmi maçta ilk 11’de görevlendirdi. Fildişi Sahilli yıldız futbolcu ilk 11’de çıktığı ilk mücadelede 56. dakikada golünü attı.

ABDÜLKERİM BU SEZON İLK KEZ YEDEK

Galatasaray’ın tecrübeli savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı, bu sezon Süper Lig’de ilk kez yedek kaldı.

Abdülkerim Bardakcı, ligin ilk 6 haftasındaki maçların tamamında 90’ar dakika sahada kalmıştı. Milli futbolcu Ankaragücü mücadelesinin 81. dakikasında oyuna sonradan dahil oldu.

Galatasaray’ın rakibi Manchester United’da iki futbolcu sakatlandı