Galatasaray galibiyete doymuyor! Seri 9’a yükseldi

Yayın tarihi: 21 Ocak 2023 Cumartesi 9:25 pm - Güncelleme: 21 Ocak 2023 Cumartesi 9:25 pm

Süper Lig’in 20’nci haftasında Galatasaray, sahasında Antalyaspor’u ağırladı. Sarı kırmızılı ekip, rakibini 2-1’lik mağlup ederken, galibiyet serisini de 9 maça çıkardı.

Spor Toto Süper Lig’in 20’nci haftasında Galatasaray ile Antalyaspor NEF Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Antalyaspor çok sayıda eksikle maça çıktığı deplasmandan puansız ayrıldı. Galatasaray karşılaşmayı 2-1 galip tamamlarken, galibiyet serisini ise 9 maça yükseltti.

GOL PERDESİNİ ICARDI AÇTI

Karşılaşmanın ilk golu 49’uncu dakikada Mauro Icardi’den geldi. İtalyan forvet, Kerem Aktürkoğlu’nun sağ kanattan yaptığı ortaya iyi yükseldi ve kafa vuruşuyla topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

KONUK EKİPTE ADRIANO SAHNEDE

Bu golden 6 dakika sonra ise konuk ekip Antalyaspor’da Luiz Adriano sahneye çıktı. Adriano, 54’üncü dakikada Soner Aydoğdu’nun ortasını gole çevirerek skoru eşitledi. Galatasaray 1-1’in ardından galibiyet için yeniden yüklenirken 59. dakikada Sergio Oliveira’nın kafa vuruşu Sherel Floranus’a çarpıp ağlarla buluştu ve skor 2-1’e geldi.

ADRIANO’YA KIRMIZI KART

Antalyaspor’da Luiz Adriano karşılaşmanın uzatma dakikalarında Abdülkerim Bardakcı’nın yüzüne dirseğiyle vurmasının ardından kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

GALİBİYET SERİSİ 9’A YÜKSELDİ

Kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca sarı kırmızılı ekip, sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı ve üç puanı hanesine yazdırdı. Bu sonuçla birlikte puanını 45’e yükselten Galatasaray, maç fazlasıyla Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 7’ye yükseltti.

Öte yandan Galatasaray ligdeki galibiyet serisini 9 maça çıkardı. Sarı kırmızılı takım, tek bir sezon içinde en son 2011-12 sezonunda Fatih Terim yönetiminde 9 maçlık galibiyet serisi yakalamıştı.

Galatasaray’a FIFA’dan müjde