Galatasaray Fred’in peşini bırakmıyor

Yayın tarihi: 26 Temmuz 2023 Çarşamba 2:50 pm - Güncelleme: 26 Temmuz 2023 Çarşamba 2:50 pm

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Fred’den vazgeçmiyor. Lucas Torreira’nın yanına mutlaka bir yıldız transferi daha eklemek isteyen sarı-kırmızılılar yıldız oyuncu Fred için şartları zorlayacak.

Fanatik’te yer alan habere göre; Son olarak Cedric Bakambu ve Wilfried Zaha transferlerini açıklayan Galatasaray’da yeni sezon kadrosu adına çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar’da rota orta saha transferine çevrilmiş durumda.

ORTA SAHAYA YILDIZ TAKVİYESİ

Yeni sezonda 3 kulvarda mücadele etme hedefiyle yola çıkan Galatasaray, geniş bir kadro kurmayı planlıyor. Bu doğrultuda orta sahanın ortasına mutlaka önemli bir yıldız takviyesinin yapılması bekleniyor.

HEDEFTE FRED VAR

Orta saha arayışlarını sürdüren Galatasaray’da gündemde bir süredir Fred yer alıyor… İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United’ın formasını giyen Brezilyalı futbolcu ile yapılan görüşmeler devam ediyor.

TEKLİF 8 MİLYON EURO

Son olarak Sarı- Kırmızılılar, 8 milyon Euro bonservis önerdi. Ancak Fulham da tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmak için harekete geçti.

ŞARTLAR ZORLANACAK

Hal böyle olunca transfer zora girdi. Ancak Lucas Torreira’nın yanına mutlaka yıldız bir isim almak isteyen yönetim, şartları sonuna kadar zorlamayı hedefliyor.

KİRALAMA FORMULÜ DEVREDE

Buna göre bonservis bedelinin, bonuslarla birlikte 10 milyon Euro’ya kadar çıkarılabileceği öne sürüldü. Cim Bom, ayrıca alternatif isimlerle de görüşmelerine devam ediyor.