Galatasaray, Falcao ile anlaşmaya vardı!

Yayın tarihi: 10 Ağustos 2019 Cumartesi 5:06 pm - Güncelleme: 10 Ağustos 2019 Cumartesi 5:34 pm

Demirören Haber Ajansı Muhabiri Serhan Türk, Galatasaray’ın Radamel Falcao transferiyle ilgili son gelişmeleri aktardı. Türk, Galatasaray’ın Falcao ile 2+1 yıllığına anlaşmaya varıldığını bildirdi.

Demirören Haber Ajansı Muhabiri Serhan Türk, Galatasaray’ın Radamel Falcao transferine ilişkin son gelişmeleri aktardı. Türk, Galatasaray’ın Falcao ile 2+1 yıllığına anlaşmaya varıldığını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Falcao transfer için yetki verilen menajer Ahmet Bulut ile birlikte Fransa’ya giden Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Kolombiyalı yıldız ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası fotoğraf çekilen ikilinin verdiği samimi poz dikkat çekti.

“MONACO BEDAVA GÖNDERMEK İSTEMİYOR”

Bu arada Yahoo Sport France’ın muhabiri Manu Lonjon sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir bilgilendirme yaptı. Falcao’nun Galatasaray’la anlaşma sağladığını söyleyen muhabir Lonjon, Monaco’da başkan yardımcısı Petrov’un henüz oyuncuyu bonservissiz göndermeye ikna olmadığını ve görüşmelerin sürdüğünü ifade etti. Öte yandan Fransız ekibinin, Kolombiyalı golcünün yerini doldurmak için Sevilla’dan Wissam Ben Yedder ile anlaşmaya yakın olduğunu da duyurdu.

“SALI YA DA ÇARŞAMBA İSTANBUL’DA OLACAK”

Sarı-kırmızılı taraftarı rahatlatan bir başka haber ise İspanyolların ünlü gazetesi Marca’nın Kolombiya edisyonunda yer aldı. Golcü oyuncunun, Abdurrahim Albayrak ile olan fotoğrafını paylaşan site, “Falcao’nun Galatasaray’a transferini doğrulayan fotoğraf” başlığıyla haberi okuyucularına duyurdu. Ayrıca haberin içerisinde Kolombiyalı yıldızın önümüzdeki hafta salı ya da çarşamba günü İstanbul’da olacağı bilgisi de aktarıldı.