Galatasaray derbisi öncesi Fenerbahçe’de sular durulmuyor! Ersun Yanal’dan flaş hamle….

Yayın tarihi: 18 Şubat 2020 Salı 12:52 pm - Güncelleme: 18 Şubat 2020 Salı 12:53 pm

Son 3 haftada 8 puan kaybeden Fenerbahçe’de ligin son sıralarında yer alan Ankaragücü maçında alınan 2-1’lik yenilgi bardağı taşıran son damla oldu. İkinci yarıyı kabus gibi geçiren sarı lacivertlilerde, haftaya oynanacak zorlu Galatasaray derbisi öncesi birçok problem baş göstermişken teknik direktör Ersun Yanal’dan da beklenmedik bir hamle geldi.

Fenerbahçe’de ardı ardına yaşanan puan kayıpları, maç eksiği bulunan lider Trabzonspor ile puan farkının 6’ya çıkması, transferlerin beklentileri karşılayamaması, mali durum gibi birçok konu nedeniyle moraller hayli bozuk. Son olarak Başkent ekibi MKE Ankragücü karşısında 2-1 mağlup olan sarı-lacivertliler, önümüzdeki hafta ezeli rakibi Galatasaray ile oynanacak olan dev derbi öncesi taraftarlarına büyük bir hayal kırıklığı yaşattı.

Eski Fenerbahçe Başkanı Ali Şen: Trabzonspor’un kollandığını düşünmüyorum

 

Fenerbahçe’de geleceği tartışılan teknik direkör Ersun Yanal dün tesislere gelmesine rağmen takımın başında idmana çıkmadı. Bu konuda farklı yorumlar yapılırken, bir süre sonra olayın perde arkası aralandı.

Sabah Gazetesi’nin özel haberine göre; Ersun Yanal’ın, Ankaragücü mağlubiyeti nedeniyle oyunculara tepki olarak antrenmana çıkmadığı öğrenildi.

Yanal’ın, daha önceden de bazı yenilgilerin ardından futbolculara tepki gösterip ilk çalışmalarda yer almadığı belirtildi. Tecrübeli hoca, pazar günkü derbide takımın başında bulunacak. Ersun Yanal’ın katılmadığı dünkü antrenmanı takip eden Başkan Ali Koç ile Başkan Vekili Semih Özsoy oyunculara moral verdi.

‘Fenerbahçe direkt olarak devletle problemi var konumuna getirildi’

BELİRSİZLİK HAKİM

Öte yandan bu hafta Kadıköy’deki kritik Galatasaray derbisi öncesi hem yönetim kanadında hem takım içerisinde hem de teknik direktör Ersun Yanal’ın tarafında belirsizlikler arka arkaya geliyor. İlk planda yönetim kanadında sıcağı sıcağına yaşanan gelişmeler dikkat çekiyor;

YALANLANDI AMA TEPKİ VAR

Burhan Karaçam’ın kulüp binasındaki odasını boşaltıp eşyalarını topladığı belirtiliyor. İstifa iddiaları yalanlansa da kulüpteki bazı toplantılara katılmıyor. Karaçam’ın dışında bir çok yöneticinin de aktif rol almaktan kaçındığı Başkan’a tepkili oldukları öğrenildi.

Fenerbahçe, Burhan Karaçam’ın istifa haberlerini yalanladı

SEMİH ÖZSOY RAHATSIZLIĞI

Başkan Vekili Semih Özsoy’un tutum ve davranışları diğer yöneticileri ciddi anlamda rahatsız ediyor. Neredeyse 2 aydır kulüpte toplantı yapılamaması, Semih Özsoy’un her konuda daha aktif olması işleri zorlaştırıyor.

SİNERJİ KÖRELDİ

Başkan Ali Koç’un birçok konuda yönetici arkadaşlarına pek de tanışıp fikir almadığı, bunun da yönetimdeki sinerjiyi ve birlikteliği körelttiği ileri sürülüyor.

SAMANDIRA’DA DA İŞLER PARLAK DEĞİL

Futbolcuların hem mevkileri dışında görevlendirilmeleri hem de forma adaletsizliği belirsizlik yaratıyor. Oyuncular arasında hoşnutsuzluk had safhada.

Ersun Yanal’dan Fenerbahçeli futbolculara: Hakkınızı helal edin

KADRODA SIKINTILAR

Dirar’ın sağ kanat yerine sol bekte takılıp kalması, iyileşmesine rağmen hazır olmadığı gerekçesiyle Hasan Ali Kaldırım’ın forma şansı bulamaması ve yerine devşirme sol beklerin oynatılması, kaptan Emre Belözoğlu’nun bir anda yedeğe çekilmesi, Tolgay Arslan’ın sezon başından beri hiç kullanılmaması, Rami’nin 6 aydır beklediği ligde maç şansını alamaması, Falette’nin hazır bulunmaması, Jailson’da stoper ısrarının sürmesi, Mevlüt Erdinç’in geçen yıl Antalyaspor’da iyi iken şu an ligde hiç kullanılmaya yanaşılmaması işleri zorlaştırıyor.

AYNI KADRO ISRARI

Teknik heyette Ersun Yanal’ın bazı düşünceler dışına çıkmaması, hatalara ve kayıplara rağmen hep aynı kadro üzerinde diretmesi de takımı başarısızlığa itiyor. Şu anda antrenörlüğünün ilk senesinde olan ve diploma konusunda çalışmalar yapan Volkan Demirel’in ne zaman aktif rol alacağı ya da görev tanımı halen bilinmiyor.

Hasan Ali Kaldırım’dan Ersun Yanal itirafı: Beni neden oynatmadı, anlamadım