Galatasaray derbi öncesi hata yapmadı! Kerem’in golüyle 3 puan geldi

Yayın tarihi: 20 Aralık 2023 Çarşamba 9:58 pm - Güncelleme: 20 Aralık 2023 Çarşamba 9:58 pm

Galatasaray, Süper Lig’in 17’nci haftasında sahasında ağırladığı Fatih Karagümrük’ü Kerem Aktürkoğlu’nun golüyle 1-0 mağlup etti.

Trendyol Süper Lig’in 17’nci haftasında Galatasaray sahasında Fatih Karagümrük’ü ağırladı. RAMS Park’ta oynanan karşılaşma Galatasaray’ın 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı. Maçtaki tek gol 40’ıncı dakikada Kerem Aktürkoğlu’ndan geldi. Bu sonuçla 3 puanı hanesine yazdıran sarı kırmızılılar ligdeki puanını 43’e yükseltti.

CİMBOM YOLUNA KAYIPSIZ DEVAM ETTİ

Galatasaray, bu galibiyetle birlikte 24 Aralık Pazar günü oynanacak olan ve şampiyonluk yarışında büyük önem taşıyan Fenerbahçe derbisi öncesinde yoluna kayıpsız devam etti.

OKAN BURUK’TAN FARKLI 11

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Danimarka’nın Kopenhag ekibiyle oynanan maçta görev alan oyunculardan Fernando Muslera, Davinson Sanchez ve Angelino kadroda yer almazken, Kaan Ayhan, Tete ve Wilfried Zaha da yedeğe çekildi. Teknik direktör Okan Buruk, Fatih Karagümrük maçında bu futbolcuların yerlerine Günay Güvenç, Victor Nelsson, Barış Alper Yılmaz, Kerem Demirbay, Hakim Ziyech ve Dries Mertens’e görev verdi.

GÜNAY MUSLERA’NIN YOKLUĞUNU ARATMADI

Muslera’nın yokluğunda kaleyi devralan Günay Güvenç, maçtaki performansıyla taraftarların alkışını aldı. Karagümrük’ün net pozisyonlarında önemli kurtarışlar yapan Güvenç, 3 puanın alınmasında takımına büyük katkı sağladı.

RAMS PARK’TA KEREM’İN GECESİ

Maçtaki tek golün sahibi Kerem Aktürkoğlu, takımına 3 puanı getiren isim oldu. Aktürkoğlu bu golle birlikte Süper Lig’deki gol sayısını 4’e yükseltti. Aktürkoğlu çıktığı 15 maçta 6 tane de asist yaptı.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin bilet fiyatları cep yaktı: En ucuzu bin 100 TL

Kaynak: TELE1