Galatasaray, deplasmanda Konyaspor’u rahat geçti

Yayın tarihi: 26 Ocak 2020 Pazar 9:04 pm - Güncelleme: 26 Ocak 2020 Pazar 9:04 pm

Süper Lig’in 14. haftasında Galatasaray, deplasmanda Konyaspor’u 3-0 mağlup etti. Sarı kırmızılı takımda iki futbolcu maçta sakatlık yaşadı.

Konyaspor-Galatasaray maçının 57. dakikasında Radamel Falcao, 72’de ise Marcelo Saracchi adalesinden sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. 63’te sarı kart gören Lemina ise Kayserispor maçında cezalı duruma düştü. Konyaspor-Galatasaray maçında konuk ekibi 1-0 öne geçiren golü atan Radamel Falcao, sakatlığı sebebiyle karşılaşmayı yarıda bırakmak zorunda kaldı. 56’da gelişen hızlı atakta depar atan Kolombiyalı, pozisyon sonrasında baldırını tutarak kenara değişiklik işareti yaptı. Falcao oyundan sekerek çıkarken, yerine Adem Büyük dahil oldu.

Falcao’nun ilk deplasman golü

Galatasaray, 26. dakikada Radamel Falcao ile öne geçti. Kolombiyalı golcü bu sezon ilk deplasman golünü attı.

Emre durmuyor

Emre Akbaba, gollerine devam ediyor. Galatasaray, 39’da farkı ikiye çıkardı. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.
Galatasaray, Mariano’nun pasında Adem Büyük’le 79’da farkı 3’e çıkardı. Karşılaşmayı Galatasaray 3 golle kazandı.

İki futbolcu sakatlandı

Galatasaray’da Radamel Falcao, 58. dakikada sakatlık geçirdi ve oyuna devam edemedi. Falcao’nun yerine Adem Büyük girdi.
Yeni transferlerden Marcelo Saracchi de sakatlandı ve 71. dakikada oyundan çıkmak zorunda kaldı. İki futbolcunun durumu yapılan kontrollerin ardından belli olacak.

Geçmiş olsun pankartı

Futbolcular sahaya Elazığ’da yaşanan ve Malatya ile çevre illeri de etkileyen deprem nedeniyle “Geçmiş olsun Elazığ-Malatya, yanınızdayız” yazılı siyah pankartla çıktı.

 

LEMINA, KAYSERİ MAÇINDA YOK

63’te ise sarı kart gören Mario Lemina cezalı duruma düştü. Gabonlu oyuncu 20. haftada oynanacak olan Kayserispor mücadelesinde forma giyemeyecek.

SARACHHI DE SAKATLANDI

Galatasaray’da dakikalar 71’i gösterdiğinde ise Marcelo Saracchi yine adalesinden sakatlık yaşadı. Uruguaylı oyuncu da oyuna devam edemeyince yerine 72. dakikada Şener Özbayraklı girdi.

Falcao ve Saracchi’nin son durumları çekilecek MR’ın ardından belli olacak.