Galatasaray, Cumhuriyet’in 100. yılı anısına Anıtkabir’i ziyaret etti

Yayın tarihi: 21 Ekim 2023 Cumartesi 2:19 pm - Güncelleme: 21 Ekim 2023 Cumartesi 2:23 pm

Cumhuriyet’in 100. yılı anısına Anıtkabir’i ziyaret eden Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı

Galatasaray, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü anısına Türkiye Cumhuriyeti Kurucu Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’i ziyaret etti.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Anıtkabir Özel Defteri’ni de imzaladı.

“HEDEFLERDEN BİR ADIM BİLE SAPMADAN İLERLEMEKTEDİR”

Dursun Özbek’in mesajında şu ifadeler yer aldı:

“En büyük eserim dediğiniz Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yaşını coşkuyla kutlarken;  bu yıl 118’inci yaşına giren Galatasaray Spor Kulübü’nün yöneticileri, sporcuları ve çalışanları olarak huzurunuzdayız.

Kurucumuz Ali Sami Bey’in Türk olmayan takımları yenmek maksadından doğan, Galatasaray Lisemizin müdürlüğünü de yapmış Tevfik Fikret’in “Fikri hür, vicdanı hür” düşünceleriyle beslenen ve sizin muasır medeniyetler seviyesi istikametinizle büyüyen Galatasaray Spor Kulübü’nün her azası ve gönül verenleri; Cumhuriyet’in ilk asrının sonunda, koyduğunuz hedeflerden bir adım bile sapmadan ilerlemektedir.

Rahat uyuyunuz; Türk Milleti emanetinizin savunucusu, Galatasaray ise eğitimde, sporda ve yaşam sahasında Türkiye Cumhuriyeti’nin medar-ı iftiharı olmayı sürdürecektir.

Cumhuriyetin 100’ü Galatasaray, Ata’sına, varlık gösterdiği her alanda layık olmaya devam edecektir.

Ebedi saygılarımla…”

“CUMHURİYETİMİZİN HER DAİM SAVUNUCUSU”

Sarı kırmızılı kulübün sosyal medya hesabından ise ziyaretle ilgili şu paylaşım yapıldı:

“Geçmişi, misyonu ve temsil ettiği değerlerle Cumhuriyetimizin her daim savunucusu olan Galatasaray Spor Kulübü, Yönetim Kurulu, sporcuları, personelleri, üyeleri ve taraftarlarıyla Cumhuriyetin 100. yılı anısına Anıtkabir’i ziyaret ederek Atasının huzuruna çıktı!”

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur PFDK’ya sevk edildi!