Galatasaray – Barcelona hakemine tehdit iddiası!

Yayın tarihi: 18 Mart 2022 Cuma 11:00 am - Güncelleme: 18 Mart 2022 Cuma 11:01 am

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanşında Barcelona’yı konuk etti. Heyecan dolu ve bol aksiyonlu maçın son dakikalarında saha  karıştı. İspanyollar, Barcelona’nın yıldızı Jordi Alba’nın maçın hakemi Daniele Orsato’yu tehdit ettiğini yazdı.

Galatasaray geçtiğimiz hafta İspanya devi Barcelona’ya konuk olmuştu. Etkili bir performans gösteren sarı kırmızılılar, ilk maçta 0-0 beraberlik ile tur şansını İstanbul’a taşımıştı. Dün gece Ali Sami Yen Stadı’nda Barça ile karşı karşıya gelen Galatasaray, ilk yarı Marcao ile 1-0 öne geçti. Kısa süre La Liga devi karşılık verdi ve ilk yarı 1-1 beraberlik ile sonuçlandı. İkinci yarıya da etkili başlayan Barcelona, Galatasaray’ın sakatlık nedeniyle 10 kişi kaldığı kısa sürede 1 gol daha bulup galibiyeti aldı ve Galatasaray, Avrupa’ya veda etti.

PİQUE KIŞKIRTTI

Kritik Galatasaray – Barcelona maçında dakikalar 82’yi gösterdiğinde Xavi Hernandez oyuna iki müdahalede bulundu. Aubameyang ve Pique kenara gelirken, Pique zaman geçirmeye yönelik hareketlerde bulundu. Uzak taraftan dışarı çıkan İspanyol stoper, yeniden içeri girip kale arkasına doğru yönelince tribünlerden büyük tepki geldi.

Avrupa’da bir tek Galatasaray başardı

ALBA SÜREYE OYNADI

Galatasaray’la karşılaşan Barcelona’da Alba sol kanattan kazanılan taç atışını uzun süre kullanmayınca hem saha içinden hem de tribünlerden büyük tepki geldi. Dakikalar 86’yı gösterdiğinde oyun bu nedenle durakladı. Barcelona’da Jordi Alba bir kez daha taç çizgisine gitti. Tecrübeli sol bek zaman geçirmeye yönelik hareketlerde bulununca Galatasaray tribünlerinden çeşitli maddeler atılmaya başladı. Hakem bu nedenle oyunu durdurup, dördüncü hakemden anons yapılmasını istedi.

TOPU TRİBÜNLERE FIRLATTI

Jordi Alba kendisine atılan maddeler sonrasında elinde bulunan meşin yuvarlağı sert biçimde tribünlere gönderdi. Müsabakanın hakemi tecrübeli futbolcuya sarı kart gösterdi.

HAKEMLE KONUŞTU

Saha alanında iki takım arasında tansiyon yükselirken, Jordi Alba maçın hakemi Daniele Orsato ile konuştu. Tecrübeli futbolcu daha sonra taç atışını kullanmak için geri döndü. Karşılaşma 4 dakika sonra yeniden başladı.

Galatasaray Avrupa’ya veda etti

BOMBA İDDİA

İspanyol basınının önde gelen kuruluşlarından Sport’un haberine göre; Jordi Alba, Daniele Orsato’ya bacağına isabet eden bir madde sonrası tehdit etti. Gazete, İspanyol futbolcunun, tecrübeli hakeme “Oynamam, oynamam” diyerek sahayı terk etmek istediği aktardı. Tecrübeli oyuncunun, Daniele Orsato’ya “Sahaya bir şey daha atılırsa maçı terk ederiz” dediği aktarıldı. (SKORER)