Galatasaray alamamıştı… 2 isim Fenerbahçe yolcusu!

Yayın tarihi: 8 Ocak 2020 Çarşamba 11:52 am - Güncelleme: 8 Ocak 2020 Çarşamba 11:52 am

Fenerbahçe’ye menajerlerden iki ilginç isim geldi. Luiz Gustavo’nun bağlı olduğu menajerlik şirketi, Hertha’nın defansı Jordan Torunarigha’yı teklif etti. Hücum için ise Galatasaray’ın gözdesi Alan, sarı lacivertli ekibe sunuldu.

Sarı-Lacivertliler transfer çalışmalarını dört koldan sürdürüyor. Damien Comolli, birçok isimle görüşmeler yapıyor. Bir yandan da menacerler, stoper, sol bek ve hücum oyuncusu arayan Fenerbahçe’ye peş peşe oyuncu önerilerinde bulunuyor. Bunlardan iki yıldız ön plana çıktı. Fanatik gazetesinin haberine göre, Luiz Gustavo’nun menacerliğini de yapan ROGON Şirketi, Hertha Berlin’deki oyuncusu Jordan Torunarigha’yı kiralık olarak teklif etti. 1.93 m. boyunda olan 22 yaşındaki futbolcu, stoperde görev yapıyor. Sol ayaklı olan Torunarigha, güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor. Genç oyuncu, bu sezon Hertha’da 4 resmi maçta şans bulabildi.

Galatasaray alamadı!

Fenerbahçe’ye teklif edilen hücum oyuncusu ise tanıdık bir isim: Alan Carvalho… Galatasaray, geçen sezonun devre arasında Sambacı’yı transfer etmek için uzun süre uğraşmış ancak başarılı olamamıştı. 30 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi bu ayın sonunda bitiyor. Menajeri Joseph Lee, oyuncusunun Sarı- Lacivertliler’e gelebileceğini iletti. Hücumda her bölgede oynayabilen Alan Carvalho, Fenerbahçe tarafından değerlendirilmeye alındı.

Fenerbahçe’den ayrılan Zanka’nın yeni takımı belli oldu