Galatasaray: 3 – Çaykur Rizespor: 2

Yayın tarihi: 3 Ekim 2021 Pazar 10:36 pm - Güncelleme: 3 Ekim 2021 Pazar 10:36 pm

Çaykur Rizespor Galatasaray maçı nefesleri kesti! Gollere, tartışmalı pozisyonlara, penaltıya ve kırmızı karta sahne oldu. Mücadeleyi sarı-kırmızılı takım 90+11. dakikada Morutan’ın golüyle 3-2 kazanmayı başardı.

Süper Lig’in 8. haftası süper bir maçla sona erdi! Çaykur Rizespor ile Galatasaray’ın karşılaşmasında 5 gol, kırmızı kart ve penaltı çıktı. Mücadele sarı-kırmızılı takımın 3-2’lik galibiyetiyle sona erdi. Çaykur Didi Stadı’nda oynanan mücadelenin 5. dakikasında Galatasaray, Mostafa Mohamed ile 1-0 öne geçti. Çaykur Rizespor ise 17. dakikada Joel Pohjanpalo ile cevap verdi. Golden sonra sarı-kırmızılı futbolcular, Berkan’a faul yapıldığı gerekçesiyle itiraz etse de VAR’dan sonra da karar değişmedi.

90+11. dakikada Diagne’nin sağ kanattan taşıdığı top Galatasaray’a galibiyet golünü getirdi. Diagne rakiplerinden sıyrılıp arka direkte bomboş olan Morutan’a pasını aktardı. Rumen futbolcu kariyerinin en rahat gollerinden birini atarak takımını 3-2’lik galibiyete taşıdı.

Bu sonucun ardından ligde galibiyeti bulunmayan tek takım olan Çaykur Rizespor 1 puanda kalırken, Galatasaray da haftayı 14 puanla 8. sırada tamamladı.

Ali Koç: Bizim başımıza gelenleri yaşasalar, İstanbul’da kıyamet kopuyordu