Gaffar Okkan’a iftira atan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısına Cemal Enginyurt’tan sert cevap!

Yayın tarihi: 28 Mart 2023 Salı 11:37 pm - Güncelleme: 30 Mart 2023 Perşembe 7:53 pm

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hamdullah Tasalı’nın, Hizbullah’ın katlettiği Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan’a attığı iftiraya Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt TELE1’de sert tepki gösterdi.

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt TELE1’de yayınlanan Açıkça programına konuk oldu. Enginyurt, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hamdullah Tasalı’nın “Gaffar Okkan PKK’ya hizmet etti” iftirasına tepki gösterdi. Enginyurt bu iftiraya, “Ben Gaffar Okkan’ı iyi tanırım. Birinin ülkücü ya da birinin PKK’lı olması, solcu olması onun için önemli değildi O devletçiydi. Karakolda kötü muamele yapmaz hukuku öne çıkartırdı” diye tepki gösterdi.

“Bahçeli Hüda Par’ı nasıl hazmediyor” diyen Doğu Perinçek Cumhur İttifakı’na katılmak istedi

“HÜDA PAR Türk Bayrağından rahatsız oluyorum diyen Zekeriya Yapıcıoğlu’nun partisidir. Dolayısıyla HÜDA PAR islami kürdistanı kurmak isteyen bir partidir” diyen Enginyurt, sözlerini şöyle sürdürdü:

“HÜDA- PAR’ın söylemlerini biz söylesek, anayasal düzeni değiştirmekten dolayı müebbet hapis alırız. Osman Kavala 6 yılı aşkındır içerde yatıyor. Siyasi görüşümüz uygun olmayabilir. Osman Kavala anayasal düzeni değiştirmek ve darbe yapmaya teşebbüsten müebbet hapis aldı. Bu adamların (HÜDA PAR) on defa ağırlaştırılmış müebbet alması lazım. Ama bu adamlar meclise sokulacaklar. Ve Recep Tayyip Erdoğan tarafından da ödüllendirilecekler.”