G-Squad Pro GSW-H1000 tanıtıldı

Yayın tarihi: 5 Nisan 2021 Pazartesi 8:00 am - Güncelleme: 4 Nisan 2021 Pazar 12:44 pm

Casio G-Shock model saatlerinin en yenisi G-Squad Pro GSW-H1000 uzun bir bekleyişten sonra tanıtıldı. Cihaz özellikleri ile olduğu gibi fiyatı ile de dikkat çekti.

Öncelikle bu saat modellerinin ne kadar sağlam olduğunu söylememize gerek var mı, bilemiyoruz. Öyleki bu modelin ortaya çıkış amacı zaten dayanıklılık temeli üzerine kurulu. Şiddetli darbelerle bile saat herhangi bir hasar bozulma gibi aksaklıklar göstermiyor. Zaten genellikle bu saat modellerini dağcılar, kampçılar, sporcuların kullandığını söyleyebiliriz.

Şimdi bu cihazların en yenisi G-Squad Pro GSW-H1000 tanıtıldı. Cihaz için radikal bir yenilik ile artık Wear OS‘yi çalıştıracak. Bu Casio G-Shock modellerinde bir ilk. Cihazda Google Play mağazasından uyumlu istediğiniz uygulamaları da indirebileceksiniz.

G-Squad Pro GSW-H1000

Cihaz Renkli LCD panelin üzerinde her zaman açık monokrom panele sahip yuvarlak 1,2 inç çift katmanlı bir ekran mevcut. Cihazın dayanıklılığı konusunda kusursuz olduğunu söyleyelim, ayrıca 20 bar su altına kadar da saati kullanabilirsiniz.

Kasanın arkası titanyumdan yapılmış. Kasanın üst kısmının düğmeleri ve kısımları alüminyum. -Squad Pro, kalp atış hızı takibinin yanı sıra kan oksijen satürasyonu, uyku ve stres izleme gibi özellikler sorunsuz bir şekilde entegre edilmiş durumda.

Yerleşik GPS, pusula ve barometrenin yanı sıra 15 aktivite için izleme ve 24 iç mekan egzersiz seçeneği sunuyor. Wear OS arayüzü, çeşitli ikonik G-Shock saat yüzlerinin yanı sıra, yükseklik ölçümü, gelgit grafikleri ve yol eğimi gibi spora özgü veriler için Casio’nun özel uygulamalarını içeriyor. 699 dolar satış etiket fiyatı bulunan cihaz için ortalama bir fiyat desek de dolar kurunu düşündüğümüzde pahalı diyebiliriz.

2021 yılına mobil uygulamalarda Tik Tok damgasını vurdu