Futbolda tarihi gece! Avrupa kupaları öncesi son viraj

Yayın tarihi: 19 Ağustos 2021 Perşembe 9:30 am - Güncelleme: 19 Ağustos 2021 Perşembe 9:30 am

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’nde boy göstereceği sezonda 2 temsilcimiz UEFA Avrupa Ligi, 2 temsilcimiz ise UEFA Konferans Ligi grupları için mücadele verecek.

Ülke puanı açısından da çok önemli olan gecede Galatasaray ve Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi’ne katılmak için sahaya çıkacak. Avrupa Konferans Ligi’ne katılmak için de Jose Mourinho’lu Roma sezonun ilk maçına Trabzonspor karşında çıkacak. Trabzonspor’un sezonu erken açması nedeniyle maç oynama avantajıyla sahaya çıkacak.  Sivasspor da Avrupa Konferans Ligi’ne katılmak için Kopenhag’ı geçmeye çalışacak.

RANDERS – GALATASARAY

UEFA Avrupa Ligi Randers – Galatasaray maçı 19 Ağustos Perşembe günü Cepheus Park’ta oynanacak. Saat 20.00’de başlayacak mücadele Star’dan canlı yayınlanacak.

FENERBAHÇE – HELSİNKİ

UEFA Avrupa Ligi Fenerbahçe – Helsinki maçı 19 Ağustos Perşembe günü Ülker Stadyumu’nda oynanacak. Saat 21.45’te başlayacak mücadele TV8’den canlı yayınlanacak.

TRABZONSPOR – ROMA

UEFA Avrupa Konferans Ligi Trabzonspor – Roma maçı 19 Ağustos Perşembe günü oynanacak. Medical Park Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak mücadele ATV’den canlı yayınlanacak.

SİVASSPOR – KOPENHAG

UEFA Avrupa Konferans Ligi Sivasspor – Kopenhag maçı 19 Ağustos Perşembe günü oynancak. Yeni 4 Eylül Stadyumu’ndaki mücadele saat 21.00’de başlayacak ve TRT Spor’dan canlı yayınlacak.