Futbolculardan TEMA’nın fidan bağışı kampanyasına destek

Yayın tarihi: 30 Temmuz 2021 Cuma 4:03 pm - Güncelleme: 30 Temmuz 2021 Cuma 4:05 pm

Son günlerde yaşanan orman yangınları nedeniyle TEMA vakfı ormanların tekrar ağaçlandırılması için bağış kampanyası başlatacağını duyurdu. Kampanyaya vatandaşların yanı sıra futbolculardan da destek geldi.

TEMA Vakfı yangın çıkan ormanların tekrar ağaçlandırılması için bağış kampanyası başlatacağını duyurmasının ardından futbolcular destek için yardım zinciri oluşturdu.

Galatasaray kaptanı Fernando Muslera kampanyaya destek olacağını açıkladı. Muslera, “2. Vatanıma nefes olabilme yolunda bende varım. Tema Vakfı 1905 fidana ek olarak gol yemediğim her maç için 100 fidan daha bağışlıyorum… Top sende @omerbayram19_” dedi.

Muslera’ya yanıt veren Ömer Bayram, “Bu güzel hareketin için teşekkür ederiz Nando! Tabii ki ben de varım. 1905 fidan ve ek olarak her galibiyette 100 fidan da benden. Sen de var mısın”dedi. Ardından peş peşe bir çok futbolcu destek mesajını paylaştı.

 

TEMA VAKFI FİDAN BAĞIŞI NE KADAR?

TEMA Vakfı sitesinin “sıkça sorulan sorular” başlığı altında yer alan cevaba göre;

“Fidan bağış birim bedeli 13 TL’dir ve minimum 3 adet fidan bağışınız karşılığında isterseniz tarafınıza TEMA Vakfı teşekkür sertifikası gönderilmektedir. Fidan sertifikalarınızın gönderimi, bağışçımızın talebine göre; Kargo, Kurye ve E-Sertifika şeklinde iletilmektedir. Kargo gönderimleri için min. 10 TL ücret alınmaktadır. Kurye gönderimleri sadece İstanbul içi gerçekleştirilmekte olup teslimat ilçesine, semtine ve talep edilen sertifika adedine göre kurye ücreti değişiklik göstermektedir.

Hediye edilen kişi ve kurum adına düzenlenen her basılı sertifika için 3 TL, her e-sertifika için 1 TL sertifika ücreti alınmaktadır. Sertifika örneklerimizi www.tema.org.tr sitesi üzerinde Özel Gün Bağışları alanında bulabilirsiniz. Fidan bağış taleplerinizi sitesi üzerinden Online Bağış adımlarını kullanarak veya Vakıf Merkezimizi ziyaret ederek gerçekleştirebilirsiniz.”