Futbolcu Sezer Öztürk trafikte dehşet saçtı: 1 ölü 4 yaralı

Yayın tarihi: 27 Eylül 2021 Pazartesi 12:27 pm - Güncelleme: 27 Eylül 2021 Pazartesi 3:36 pm

Eski futbolcu Sezer Öztürk trafikte tartıştığı kişilere silahla ateş açtı. 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Öztürk, ölümlü kavga nedeniyle aranıyor.

Beşiktaş ve Fenerbahçe’de de forma giyen eski futbolcu Sezer Öztürk ve yanındakilerin karıştığı yol verme kavgasında 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Olay 19 Eylül Pazar günü saat 17.00 sıralarında Çekmeköy’de Şile Otoyolu Paşaköy Mahallesi’nde meydana geldi.

Öztürk ve beraberindekiler ile Haydar Genç ve oğlu Halil İbrahim Genç arasında yol verme tartışması çıktı. Tartışma silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada Haydar Genç bacağından bıçaklandı. Oğlu Halil İbrahim Genç (24) ise silahla vurularak öldürüldü. 2 çocuk babası Halil İbrahim Genç’in  Nişantepe mezarlığına defnedildiği belirtildi.

ÖZTÜRK VE BERABERİNDEKİLER ARANIYOR

Öte yandan Sezer Öztürk ve beraberindekiler BIOD2828 plakalı araç ile kaçtı. Aracın O.D.’ye ait olduğu anlaşıldı.  Şüpheli Öztürk ve Ö.G.’nin halen firar durumunda bulundukları öğrenilirken, Anadolu 10. Sulh Ceza Hakimliği’nce Öztürk hakkında “Kasten öldürme” ve “Kasten yaralama” suçlarından tutuklamaya yönelik yakalama emri çıkarıldı.

Adresinde arama yapılan firari şüpheli Ö.G. hakkında ise tutuklanmasına yönelik yakalama kararı çıkarılması talebinde bulunulacağı bilgisine ulaşıldı.

Öte yandan olay sonrası Sezer Öztürk ve yanındakilerin ateş açarak kaçmaları cep telefonu kamerasına yansıdı.