Futbolcu Maradona’ya çocuk istismarı suçlaması

Yayın tarihi: 13 Ekim 2021 Çarşamba 11:42 am - Güncelleme: 13 Ekim 2021 Çarşamba 1:56 pm

Mavys Alvarez isimli kadın Arjantinli futbolcu Diego Maradona’yı kendisini istismar ettiğini söyledi. Arjantin savcılığına suç duyurusunda bulunan Alvarez, Maradona tarafından kayda alındığını ifade etti.

Mayvs Alvarez, Maradona’nın 2000’li yıllarda kendisini Küba’dan Arjantin’e kaçırarak buradaki bir otelde 3 ay tuttuğunu belirtti.

Son dönemde ünlü futbol yıldızı Diego Maradona’nın 16 yaşındaki bir kız çocuğuyla yatakta olduğu görüntüler ortaya çıktı. Arjantinli yayın kuruluşu Infobae’nin elde ettiği görüntülerde, Küba uyruklu Mavys Alvarez’in,  Maradona tarafından kayda alındığı görülüyor. Videoda ayrıca, Maradona’nın arkadaşları da yer alıyor.

Video kaydı, Alvarez’in sporcuyu kendisini Küba’dan Arjantin’e kaçırmakla suçlamasından yaklaşık 2 hafta sonra yayınlandı.

“MARADONA İLE BULUŞMA FACİAYLA SONUÇLANDI”

37 yaşındaki Alvarez, Maradona ile 2000 yılında alkol ve uyuşturucu tedavisi gördüğü Küba’da tanıştığını söyledi. Kadın, Maradona’nın uyuşturucu bağımlısı olması nedeniyle buluşmanın ‘faciayla sonuçlandığını’ belirtti.

“HAYATIMIN EN BÜYÜK HATASIYDI”

Sputnik’in aktarımına göre, Miami’de bulunan yerel América TeVe kanalına konuşan Alvarez, “Hayatımın en büyük hatasıydı. Henüz çocuktum, saftım. O bir yabancıydı, zengindi ve benimle ilgilendi. Hayır diyemedim” ifadelerini kullandı.

Aralarında cinsel birliktelik olup olmadığı konusunda açıklama yapmayan Alvarez, ilişkilerinin 3 yıl sürdüğünü kaydetti.

“GÖĞÜS BÜYÜTME AMELİYATI OLMAM İÇİN ZORLADI”

Alvarez, Maradona’nın kendisini göğüs büyütme ameliyatı olması için zorladığını öne sürdü. Konu hakkında neden şimdi açıklama yaptığı yönündeki soruya kadın, ailesinin ‘Küba yönetiminin zulmüne uğramasından korktuğu’ yanıtını verdi.

“CASTRO İLE TANIŞTIRDI”

Diğer yandan Alvarez, Maradona’nın kendisini geçen yıllarda hayatını kaybeden Küba lideri Fidel Castro ile tanıştırdığını belirtti. İddiaya göre Castro, Alvarez’e iltimas geçerek 2001 yılında Maradona’nın jübile maçını seyretmek üzere Arjantin’e gitmesine izin verdi.
Kübalıların ülkeden ayrılıp seyahate çıkması izne tabi tutuluyor ve 2001 yılında, yurt dışına çıkmak için birkaç ülke vatandaşına izin verilmişti.

MARADONA’NIN YAKINLARINA DAVA AÇTI

Arjantin’de kaldığı süre boyunca 3 ay bir otelde tutulduğunu ifade eden Alvarez, şimdi Maradona’nın yakınlarına dava açtı. Avukatı, Arjantin göçmenlik makamlarının Alvarez’in ülkeye girmesine ailesinin onayı olmadan izin verildiğini belirtti.

Maradona, geçen yılın kasım ayında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti. Ölümünden 3 hafta önce beyin damarlarındaki kan pıhtısı nedeniyle ameliyat olmuştu ve alkol tedavisine hazırlanıyordu.