Futbol kulüplerinden sonra kredi kartı borçlularına yapılandırma

Yayın tarihi: 8 Ocak 2019 Salı 10:55 am - Güncelleme: 8 Ocak 2019 Salı 11:14 am

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan Ziraat Bankası aracılığıyla kredi kartı borcu olan vatandaşların kredi çekerek borçlarının kapanacağını ifade etti.

Erdoğan’ın açıklamaları şu şekilde:

Her yeni gösterge, gelişme finansal saldırıların etkisinin ortadan kalkmaya başladığını gösteriyor. Bir taraftan tüm göstergelerde pozitif gelişmeler sağlanırken, her güzel gelişmeyi müjde olarak yansıtacağız. Bir dizi müjdeyi daha paylaşmak istiyorum.

Düzenli sosyal yardım alan ihtiyaç sahibi vatandaşların aylık 150 KiloWatt saate kadar elektrik tüketimini devlet olarak biz üstleniyoruz. Yaklaşık 2,5 milyonun üzerindeki hanede her ay ortalama 80 liralık elektrik faturasını devlet karşılamış olacak. Kredi kartı borcunu ödemekte güçlük çeken vatandaşlarımıza mevcut borçlarını daha kolay ödeyebilmeleri için imkan sağlıyoruz. Ziraat Bankası aracılığıyla ödeme güçlüğü yaşayan vatandaşlarımızın kredi kartı borçları tek bir çatı altında toplanacak. Vatandaşımız hangi bankaya kredi kartı borcu olursa olsun Ziraat Bankası’ndan alacağı bu krediyle borcunu kapatacak. Sonra ister 24 ay ister 60 ay vade ile aylık gelirine uygun şekilde bu borcunu ödeyecek. Hazine destekli esnaf kredileri bakiyesi 2018’de 31,1 milyar liraya yükseldi. Esnafa destek 202 kat arttı

Çiftçiye destek için kurulan Ziraat Bankası, kulüplerin borçlarını sıfırlayacak

‘Kulüplerin borcunu ödeyecek’ iddiası sonrası Ziraat Bankası’ndan ilk açıklama

Ziraat Bankası’nın yapılandırma kararının ardından kulüplerin hisselerinde hareketlenme