Fuhuş, pedofili, organ kaçakçılığı iddiaları… ABD’de sinagogda gizli tünel bulundu

Yayın tarihi: 10 Ocak 2024 Çarşamba 9:57 am - Güncelleme: 10 Ocak 2024 Çarşamba 10:15 am

ABD‘de “Chabad-Lubavitch World Headquarters” adlı sinagogda gizli tünellerin tespit edilmesinin ardından korkunç iddialar ortaya atıldı. Tünellerin içinden kan izli yataklar ve bebek pusetleri çıktı. Olayla ilişkisi olan bir çok kişi tutuklandı.

New York’ta Brooklyn Crown Heights 770 Eastern Parkway’de bulunan ve Yahudilerin yoğun olarak kullandığı “Chabad-Lubavitch World Headquarters” adlı sinagog, polis baskınına uğradı. Sinagogda gizli tüneller tespit edildi. Gizli tünellerde bulunan yatakların üzerinde kan izlerine rastlanırken ayrıca tünellerin birinde bebek puseti de bulundu. Bu sırada, aralarında sinagogda eğitim gören öğrencilerin de bulunduğu, polise mukavemet gösteren ve tünellerden kaçmaya çalışan kişiler gözaltına alındı.

KAN LEKELİ YATAKLAR, BEBEK PUSETİ…

Gizli tünellerde bulunanlar ise kan dondurdu. İçerideki yatakların üzerinde kan lekeleri görülürken, bazı tünellerde ise bebek puseti bulundu. Sosyal medya hesaplarında, tünellerin pandemi döneminde gizlice ibadet edebilmek amacıyla veya kadınların gizlice içeri girebilmesi için kazıldığı öne sürüldü.

YATAKTAKİ KAN İZLERİ İÇİN KORKUNÇ İDDİA

Tünelde bulunan yataktaki kan izleri hakkında ise korkunç iddialar var. Bu kan izlerinin tecavüze uğrayan kızlara ait olduğu iddia edildi. Öte yandan yabancı basında daha önce de ‘Kız çocuklarının kaçırılıp sinagoglarda tecavüze uğradığı ayrıca yine sinagogların organ kaçakçılığı için kullanıldığı haberleri yer almıştı.

ABD’yi ayağa kaldıran haber! Elon Musk uyuşturucu bağımlısı iddiası

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Tüm dünyada gündem olan olayla ilgili ortaya atılan iddialar ise korkunç boyutta. Öte yandan yabancı basında daha önce de ‘Kız çocuklarının kaçırılıp sinagoglarda tecavüz uğradığı organ kaçakçılığı yapıldığı’ yönünde haberler yer almıştı.

EPSTEİN DOSYASINDA İĞRENÇ DETAYLAR

Söz konusu olayın, cezaevinde ölen pedofili şebekesinin lideri Jeffrey Epstein dosyalarının kamuoyuna açıklanmasının ardından gerçekleşmesi dikkat çekti. ABD’de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamasıyla yargılanırken hapishanede ölü bulunan Yahudi milyarder Jeffrey Epstein davasına ilişkin dosyalarda da iğrenç detaylar yer alıyor. Epstein’a ait adada genç kızların yanı sıra o dönemde adada olduğunu reddeden Epstein’in eski kız arkadaşı Ghislaine Maxwell’in de aralarında bulunduğu 2006’da çekilmiş birçok fotoğraf ortaya çıktı. Fotoğraflar, fuhuş ağının iç işleyişini ortaya koyan Epstein’in mağdurlarından Sarah Ransome hakkındaki dosya aracılığıyla açıklandı. Epstein’e karşı ana davacı olan Virginia Giuffre’nin avukatları, Maxwell’in, o dönemde adada olduğunu “kesin olarak” kanıtladığını belirtti.

9 KİŞİ TUTUKLANDI

ABD medyasında yer alan habere göre; kazılan gizli tünellerle ilgisi bulunduğu iddia edilen çok sayıda kişi tutuklandı.

Doğu Kudüs’te sinagoga saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı

Pedofil milyarder Epstein’in Türk mağduru ortaya çıktı: Çıplak görüntülerim çekildi

Kaynak: TELE1